Cunoscuta artistă de muzică populată Elena Merișorenanu este internată la "Matei Balș", după ce starea sa de sănătate s-a agravat  în urmă cu câteva zile. Interpreta acuza o stare de rău de o săptămână, însă a considerat că este doar răceala puternică care nu are legătură cu noul coronavirus. Mai ales că știa că s-a vaccinat cu schema completă, făcând rapelul încă din luna mai.

Citeste si: VIDEO- Val de artiști infectați cu COVID-19

Elena Merișoreanu, vaccinată cu ambele doze  

Elena Merișoreanu este internată la "Matei Balș" de vineri seara și spune că nu știe de unde a luat virusul. Ea a ajuns să facă testul abia în clipa în care și-a dat seama că nu mai are miros și gust.

”Am fost răcită acum o săptămână rău de tot. Mă ustura în gât și mi-au spus medicii că așa începe acest Covid-19. Nu a avut nimeni din familie, dar poți să știi la evenimente, câtă lume e, cine e bolnav? Mai respectă cineva, ceva, în ziua de azi? Nu știu de unde am luat, am fost la evenimente", a spus artista de pe patul de spital.

Citeste si: Când ar putea începe vaccinarea cu a 3-a doză în România

În ce stare se află Viorica de la Clejani

Celebra interpretă de muzică lăutărească Viorica de la Clejani a ajuns la spital în urmă cu câteva zile, după ce a început să se simtă rău. Acolo, medicii au diagnosticat-o cu Covid-19.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Artista a mărturisit că nu s-a imunizat încă, ea afirmând în urma cu câteva luni că va face vaccinul doar în cazul în care va fi obligată.

Citeste si: Când se va termina pandemia generată de virusul Sars-Cov-2?! Un celebru medic rupe tăcerea: „Sezonul rece e ultima strigare, dispare cu totul”

De pe patul de spital- artista de muzică lăutărească a transmis un mesaj emoționant:

”Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși. Ca orice om civilizat și conștient de pericol, m-am prezentat urgent la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist! Vă rog și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util! După o scurtă perioadă de recuperare, ne vom revedea sănătoși și voioși, la evenimente! Până atunci, să vă țină Dumnezeu în paza Lui și să vă dea sănătate și o vacă bună cu lapte!  Cu prietenie și gând bun, aceeași Viorica de la Clejani  ”.

Nu mai sunt locuri la ATI în Capitală

În Capitală, luni, nu mai exista niciun loc liber la Terapie Intensivă la secțiile dedicate pacienților Covid. La nivel național mai sunt libere 19 paturi, conform autorităților. 

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Luni, la ora 14:00, la nivel național existau 1.087 de paturi de ATI destinate pacienților COVID-19. Dintre acestea 116 sunt paturi rezervate special pentru persoane cu anumite condiții medicale care sunt și confirmate cu SARS-COV-2( obstetrică-ginecologie, neonatologie, cardiologie etc.).

Beatrice Mahler, managerului Institutului Marius Nasta, a declarat luni că paturile de la ATI se eliberează doar când pacenții mor.

"Mi-e teamă că suntem doar la început și că va fi extrem de greu în spitale în următoarea perioadă", a spus medicul de la Marius Nasta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si