Elena Udrea este încarcerată la Penitenciarul Târgșor de la începutul lunii iunie după ce a fost extrădată din Bulgaria. Aceasta are de executat o pedeapsă de 6 ani de închisoare primită în dosarul Gala Bute.

Citeste si:  Adevărul din viața intimă a Elenei Udrea. Cine este bărbatul celebru alături de care se iubea într-o Dacie

Elena Udrea este surprinsă de modul în care funcționează justiția în România.

Citeste si: Milionarul din Brașov care și-a ucis bunica și spunea despre el că este Dumnezeu, lăsat liber după 2 ani de internare la Psihiatrie

"Văzând cum criminalul din Brasov, cel care acum trei ani si-a omorat bunica, a fost trimis acasa fara sa fie tras la răspundere, pe motiv ca fost lipsit de discernământ la momentul crimei, ma gandesc sa cer si eu sa fiu declarata nebuna si lipsita de discernământ pentru ca m-am implicat in aducerea campionului Mondial la box, Lucian Bute, sa boxeze in Romania", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Udrea: "Doar un nebun și-ar fi riscat libertatea, cariera, ba chiar și viața"

Elena Udrea acuză "abuzul facut de cei 4 judecatori ai ICCJ in 7 aprilie care au incalcat atat Constitutia României cat si Deciziile CCR nr. 685/2018 si CJUE din 212.12.2021 si au refuzat rejudecarea in conditii de legalitate a dosarului Gala Bure", pe fondul problemei, prin sentinta care trebuia sa fie desfiintată și nu a fost.

Fostul ministru spune că a fost condamnata in 2018 la 6 ani de inchisoare pentru ca a cerut angajatilor ministerului "sa gaseasca SOLUTIILE LEGALE pentru MDRT sa poata face publicitate brandului turistic al României in timpul Galei de Box, Campion pentru Romania”, organizata la Bucuresti in iulie 2010, (citat din Rechizitoriu).

Citeste si: Neașteptat ce face Adrian Alexandrov cât Elena Udrea este după gratii. Gestul bărbatului a uimit pe toată lumea

"In aceasta Gala, campionul mondial la Box de la aceea data, românul Lucian Bute, a castigat prin K.O centura IBF. Gala Bute fiind cel mai mare eveniment sportiv organizat vreodata in Romania si cu cea mai mare audienta la toate categoriile, pe plan national si international, meciul lui Bute fiind retransmis de cateva ori chiar pe CNN, Euronews, Eurosport si alte canale tv", spune Udrea.

Elena Udrea se apără că a vrut sa promoveze pe bani europeni brandul turistic al României la acest eveniment și a și reușit.

"Ca urmare, văzând soluția din cazul lui Cămârzan? Vreau sa cer si eu sa fiu considerata nebuna si fara discernământ, pentru ca doar un nebun si-ar fi riscat libertatea, cariera, ba chiar si viata, daca ne gandim la ce i se întâmpla lui Rudel Obreja, victima colaterala a acestui abuz, pentru a face ceva bun pentru tara!", a precizat fostul ministru.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

elena udrea

Elena Udrea si sotul ei

[Sursa foto: Facebook / Elena Udrea]

Potrivit lui Udrea, nimeni până atunci și nici după Gala Bute nu a mai reușit sa organizeze ceva macar asemănător în România.

"Oamenii sanatosi la minte, nu fac nimic, se bucura linistiti de functiile lor si de privilegiile aferente, fara sa realizeze ceva si pentru tara, dar sunt liberi si fericiti! In timp ce eu ma lupt pentru dreptul de a-mi întâlni copilul de 3 ani, in pușcărie", încheue mesajul Elena Udrea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si