Judecătorii bulgari au decis să amâne din nou extrădarea Elenei Udrea, astfel că politicianul va mai rămâne în arestul din Sofia. Ea ceruse azil politic în țara vecină României din cauza condițiilor din închisorile românești.

Citește si: Elena Udrea află azi dacă va fi extrădată

Fostul ministru al Turismului s-a prezentat, ieri, în fața judecătorilor de la Curtea de Apel din Sofia.

Însă, instanța a decis din nou amânarea privind decizia de extrădare a politicianului în România.

Elena Udrea rămâne în arestul din Bulgaria

Conform autorităților, decizia a fost amânată pentru data de 8 iunie, timp în care Elena Udrea va continua să stea în detenție în Bulgaria, așa cum a și cerut.

Următoarea pronunțare în cazul deciziei va fi definitivă, căci până acum aceasta a mai fost amânată de câteva ori din momentul în care Elena Udrea a fost prinsă la Vama Culata din Bulgaria, în timp ce încerca să fugă spre Grecia.

Citește si: Deținutul evadat de la un punct de lucru al Penitenciarului Timișoara a fost capturat

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Blondina a cerut atunci azil politic în Bulgaria, deoarece se arăta nemulțumită de condițiile de detenție din țara noastră. Ea mărturisea că nu sunt respectate drepturile deținuților în ceea ce privește închisoarea în România.

Românca a fost condamnată definitiv la închisoare pe data de 7 aprilie, atunci când magistrații au decis că acesta trebuie să fie pedepsită cu 6 ani de detenție pentru luarea de mită și abuz în serviciu.

Chiar înainte de condamnare, Elena Udrea se aștepta la această decizie, așa că și-a făcut bagajul și a plecat din țară încercând să ajungă în Grecia.

Citește si: Ce a făcut Elena Udrea, în ziua de Paște. "Un mare motiv de bucurie la ora prânzului"

Ea nu a reușit să-și ducă planul la bun sfârșit, asta pentru că autoritățile bulgare au prins-o la Vama Culata și au reținut-o, ulterior ducând-o în arest și unde se află până în prezent.

Citește si: „E absurd” Ce a încercat Elena Udrea să facă în fața judecătorilor bulgari? În cele din urmă, procesul a fost amânat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si