Sâmbătă, de la ora 20:00, se dă start la cultură generală și distracție, odată cu difuzarea unei noi ediții a game show-ului “Tu urmezi!”, la Kanal D! Celebritatea care ajunge de această dată în platoul emisiunii este o legenda vie a sportului, Elisabeta Lipă, multipla campioană mondială la canotaj, maestră emerită a sportului şi, în prezent, Președinte al Federației Române de Canotaj. Declarată, în anul 2000, de Federația Internațională de Canotaj, drept cea mai bună canotoare a secolului XX, Elisabeta Lipă a excelat în toate activitățile în care s-a implicat.

Citește si: Din acest weekend, game show-ul “Tu urmezi!” va fi difuzat sâmbăta şi duminica, de la 20:00

Ce înseamnă pentru Elisabeta Lipă succesul în orice activitate, ne împărtășește chiar celebra sportivă.

”Succesul înseamnă enorm de multă muncă, seriozitate, dorință, ambiție și, bineînțeles talent dar, fără Divinitate, cu siguranță nu poți să atingi culmile succesului”, susține aceasta.

elisabeta lipa

Elisabeta Lipă și Dan Negru.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește si: Dezvăluiri emoționante făcute de Rona Hartner, la “În oglindă”, pe theXclusive! “A fost o dezrădăcinare, dar trebuia să fie locul meu de exil în care mă regăsesc”

Celebra sportivă a mărturisit că este impresionată de show-ul care a acaparat de milioane de români. “Atmosfera, voie bună, așa trebuie să fie! Să ne destindem!”, spune Elisabeta Lipă despre show-ul care a cucerit publicul.

Citește si: Sorin Grindeanu vine sâmbătă la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Nu pierdeți în fiecare sâmbătă și duminică seară, de la 20:00, întâlnirea cu game show-ul pentru toată familia, unica emisiune în care se stă la coadă la cultură generală, prezentată de Dan Negru, la Kanal D!

Citește si: Motivul pentru care Dan Negru nu a mers la podcastul preotului Visarion Alexa. Ce dezvăluiri a făcut: „Nu l-am întâlnit”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si