„Voi milita intotdeauna pentru desfiinţarea pensiilor speciale, pentru ca eu am apreciat si apreciez ca toţi, in faţa legii, trebuie sa fie egali. Acest lucru inseamna sa ai un salariu decent. Nu sunt de acord cu pensii speciale pentru a crea categorii de privilegiaţi. Este de preferat si de dorit sa ai salarii decente“, a declarat primarul Clujului, Emil Boc, vineri, a Liga Alesilor Locali liberali, desfasurata la Poiana Brasov.

„Din punctul meu de vedere pensiile speciale nu au ce cauta in România pentru nimeni. Eventual justiţia, care are regimul consacrat in toata lumea, dar in rest salariile trebuie sa fie acelea care sa dea pensii mai mari pe baza contributivitaţii“, a mai spus primarul Clujului, potrivit adevarul.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Totodata, Boc a declarat ca discrepantele intre salariile din administratia locala si cea centrala e mult prea mare.

„Nu trebuie sa existe o discrepanţa atât de mare intre administraţia centrala si cea locala, in prezent fiind de doua ori sau de trei ori mai mare.

Vorbim de principii, nu neaparat de cuantum(...) Eu spun pentru moment doar un lucru: nu e admisibil sa fie discrepanţe asa de mari. De exemplu, intre salariile ministrilor, ale secretarilor de stat, ale deputaţilor“, a adaugat fostul premier.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si