Potrivit informațiilor, celor doi le-au fost puse la dispoziție noi documente din dosar pentru a-și putea forma apărarea în urma exploziilor care au avut loc și în urma cărora au fost plasați în arest preventiv. 

Patronii stației GPL de la Crevedia au fost arestați săptămâna trecută, după ce au fost aduși în București la audieri.

Tragedia de la Crevedia a luat viața a cinci persoane și alte 50 au fost rănite în urma exploziilor.

Pompierii au fost audiați la Parchetul Militar

Pompierii care au intervenit în noaptea exploziilor de la Crevedia au fost, la rândul lor, audiați pentru a se afla cum li s-a cerut mai exact să intervină în noaptea tragediei. 

Trei angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, șoferi pe autospecialele care au intervenit în noaptea exploziei au fost audiați la Parchetul Militar.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Autoritățile au început o anchetă pentru a stabili dacă intervenția de la stația GPL a avut loc în conformitate cu regulile și regulamentele interne ale ISU.

Citește și: Un pompier rănit în urma exploziilor de la Crevedia, regretă că nu și-a putut salva colegul: ”Voiam de fapt la Bruxelles, pentru colegul meu, să mă vadă, contează mult”

Procurorii urmăresc modul de intervenție în condițiile în care mai mult de 50 de lucrători ISU au suferit răni în acel momentul exploziilor.

Sunt mai multe anchete deschise la diferite parchete, în cazul de la Crevedia.

Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Militar București, Bogdan Pîrlog, spunea în momentul în care a fost deschisă ancheta că cercetările prevăd modul în care s-a intervenit, după ce mai mulți angajați ISU au fost răniți.

„Dosarul a fost deschis pentru infracțiunile de neluarea și nerespectarea măsurilor de protecția muncii și vătămare corporală din culpă.

Automat în astfel de situații se deschide dosar de acest gen, iar asta nu înseamnă că au existat indicii ca s-a greșit cu ceva sau că existau suspiciuni că pompierii nu și-a făcut treaba”, spunea procurorul militar pe 27 august.

Citește și: VIDEO- Procurorul care anchetează dosarul Crevedia a cerut arestarea preventivă a celor doi patroni ai stației GPL


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si