O femeie în vârstă de 89 de ani din județul Argeș, care fusese dată dispărută şi era căutată de autorități, a fost găsită moartă, într-un canal de irigații din apropierea locuinței sale. Poliţia judeţeană Argeş anunţă că a deschis o anchetă în acest caz.

Citește si: 22 de morți și peste 50 de dispăruți în urma unei alunecări de teren

Rudele femeii au fost cele care au constatat, duminică după-amiază, că bătrâna din localitatea argeșeană Recea a dispărut de acasă şi, după ce au căutat-o până la lăsarea întunericului, au sunat la 112.

Ce au transmis autoritățile

Apelul a fost primit la ora 22:00 şi imediat au fost mobilizați pentru căutarea femeii polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Buzoeşti, ai Poliţiei Oraşului Costeşti, echipa canină din cadrul Serviciului Criminalistic Argeş, precum şi jandarmi şi pompieri argeşeni.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește si: Noi detalii în cazul Elodia. Cristian Cioacă a ajuns față-n față cu hackerul care a spart e-mailul Elodiei

Citește si: Un minor din Vâlcea a dispărut de la asistentul maternal. Băiatul suferă de afecțiuni neuro-psihice

În urma căutărilor, trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit într-un canal de irigații dezafectat.

Cauza decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale. În cauză, a fost dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc”, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Citește si: Ea este Florentina, tânăra din Tulcea găsită fără suflare, în propria casă. Anchetatorii cred că s-a sinucis, dar rudele au o altă ipoteză: "Era vânătă la mâini, nasul spart. Erau câteva pete de sânge"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si