Andreea Halikias, scriitoare: „Astăzi avem o carte foarte tare se numește „Opusul lui răsfățat” și vorbim despre cum să creștem copii chibzuiți, generoși și inteligenți când vine vorba despre bani. Știu că ați citit cu toatele și atunci o să povestim puțin despre fiecare capitol.”

„În primul rând borcanele astea cu donații și cheltuieli, le-am pus în practică și le avem pe toate trei acasă.

Sasha a fost super încântat.”

Femeile învață să fie cele mai bune mame

Într-o atmosferă destinsă și emoționantă, așa le-am găsit pe aceste doamne care dincolo de carierele lor din diferite domenii de activitate sunt mame și își doresc să fie un exemplu pentru copiii lor, iar, aici, la clubul de carte găsesc răspunsuri la întrebările legate de creșterea și educația micuților.

Citește și: EXCLUSIV- Creatorul ilustrațiilor nemuritoare din cărțile pentru copii, Vasile Olac: ”În copilărie, când citeam o poveste, o trăiam ca pe ceva care ar fi putut să se întâmple în jurul meu”

Andreea Halikias, scriitoare: „Alegem cărți pe tema parentingului. Și ce ne oferă cel mai mult aceste cărți este posibilitatea de a schimba experiențe, fără exista elementul acela de judecată.” 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De data aceasta, actrița Olimpia ,elinte a fost cea care le-a vorbit doamnelor despre cum i s-a schimbat viața după ce a devenit mama a doi copii, dar și despre comunicarea cu ei.

Olimpia Melinte, actriță: „De când am devenit părinte, mă interesează foarte mult zona asta de parenting, pentru că mi se pare atât de generoasă această epocă în care trăim și în care putem să ne creștem copiii cumva conștient, că noi le suntem ghid, că noi le suntem busolă.”

Gabriela Ungurelu, life coach: „Când am devenit mamă am înțeles prin ochii copilului meu, prin înțelegerea faptului că copilul meu va fi doar atât de fericit cât sunt eu de fericită. Și am început să înțeleg și să fac lucrurile într-un fel în care să mă facă să devin adultul care vreau să devină copilul meu. Copilul devine ce ești tu, așa că munca începe cu tine.”

Așa se face că, la clubul de carte care se organizează săptămânal, online sau fizic, multe doamne își găsesc răspunsul la întrebări existențiale și echilibrul interior.

Alina Danieliuc, antreprenoare: „Cartea din punctul meu de vedere este un izvor perpetuu de inspirație. În orice moment al vieții când simți că nu-ți găsești drumul, locul, liniștea, echilibrul, poți să deschizi o carte, chiar și la întâmplare și sunt convinsă că vei găsi mesajul potrivit pentru tine.”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Următoarea întâlnire a iubitoarelor de lectură va avea loc online și va dezbate teme de dezvoltare personală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si