Tot în ediția de sâmbătă îl cunoaștem și pe fabricantul de hituri muzicale, din anii '90, Edi Schneider, dar trecem pragul și hotelului în care au fost cazați și au mâncat Majestățile lor Regele Mihai I al României și Regina Ana.

Citeste si: Românii, prinși în “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”! Competiția pentru antrenarea minții a plasat aseară Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din întreaga țară

I Giardini di Zoe, din Banpotoc, prima oprire a roventurienilor, este un colț de Rai cu parfum aristocrat, care are la bază pasiunea nebună a unui om de afaceri italian, stabilit de-aproape două decenii în România. Nu departe de cetatea Devei, castelul Corvinilor sau parcul dendrologic de la Simeria, a mai apărut, iată, un reper important pe lista oricărui călător pe aceste meleaguri.

Sute de specii de plante- flori și arbuști, fântâni arteziene și alte capodopere cioplite în piată, toate compun acest veritabil paradis al peisagiștilor sau al iubitorilor naturii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Hotărâți să ne mai bucure privirile cu încă o minune, George și Andreea ne poartă pașii, apoi, tot în inima naturii, la Râpa Roșie. Văzut din departare, canionul pare  doar o formațiune ciudată, de culoare roșiatică. Odată ce ne apropiem însă, descoperim o rezervație ce-și merită renumele de "canion al României".

Râpa Roșie, rezervație geologică de prin 1950, uimește cu formele sale erodate de vreme și timp, în roci vechi de milioane de ani.

De fapt, întreaga zonă e și are un patrimoniu bogat în descoperiri de tot fel, pe care le vom afla odată ce vizităm muzeul municipal.

Tot atunci îl vom cunoaște pe Edi Schneider, un ambasador al Sebeșului care, pe lângă promovarea pe care o face acestor meleaguri, are, el însuși, o poveste fascinantă de spus.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si