Florin Duduianu, zis Anaser Duduianu, se afla pe lista "Most wanted" a Poliţiei Române pentru că ar fi şantajat şi tâlhărit cântăreţi de manele.

Poliția Română a informat marți, 8 august, despre arestarea în SUA a unui cetățean român de 38 de ani, căutat internațional, fără a preciza numele acestuia.

Surse judiciare au confirmat că ar fi vorba de liderul clanului Duduianu, Anaser Duduianu. 

"La data de 8 august, Poliţia Română a fost informată, prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională, cu privire la faptul că, în prezent, un bărbat, de 38 de ani, din Bucureşti, este arestat în Los Angeles- Statele Unite ale Americii", arată un comunicat al IGPR.

De ce era căutat Florin "Anaser" Duduianu de Poliția Română

Împotriva lui Florin Duduianu a fost emis, în anul 2020, de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj, tâlhărie şi tâlhărie calificată.

Anaser Duduianu fusese acuzat, alături de alți 12 membri ai clanului Duduianu, că au cerut prin violenţă mari sume de bani de la cântăreţi de manele.

Acuzaţiile aduse sunt de şantaj, tâlhărie, lipsire de libertate și ameninţare, iar pe numele său fusese emis un mandat de arestare.

Anaser Duduianu, pe lista Most Wanted a Poliției Române

Anaser Duduianu, pe lista Most Wanted a Poliției Române

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Florin Duduianu, zis Anaser, a fost arestat în Los Angeles

Florin Duduianu, zis Anaser, amenințări și șantaj împotriva lui Florin Salam

Membrii clanului Duduianu au fost acuzaţi că au tâlhărit mai mulţi manelişti după spectacole sau i-ar fi obligat să cânte gratis la diverse evenimente, conform Agerpres.

De asemenea, interlopii au cerut bani maneliştilor, sumele pretinse fiind de până la 100.000 euro. Printre maneliștii șantajați s-a aflat și Florin Salam.

Cum a fost prins Anaser Duduianu în SUA

Conform unor surse judiciare, Anaser Duduianu și soția sa ar fi fost reținuți după ce mașina în care se aflau a fost oprită pe o șosea din Los Angeles.

Se crede că liderul infracțional din România ar fi fost implicat în presupuse infracțiuni de înșelăciune pe teritoriul Statelor Unite, ceea ce a atras atenția autorităților.

Anaser Duduianu

Cine este Anaser Duduianu

Anaser, unul dintre liderii clanului Duduianu, a fost dat în urmărire internațională de autoritățile din România încă din 14 august 2020.

Cercetat în dosarul penal de șantaj și tâlhărie care a fost deschis de maneliștii Florin Salam și Nicolae Guță, Anaser a fugit inițial în Marea Britanie.

După conflictul ultramediatiatizat în care a murit Emi Pian, Anaser Duduianu a devenit liderul clanului Duduienilor.

Florin Duduianu este urmărit în dosarul penal de șantaj și tâlhărie constituit pe baza plângerilor maneliștilor Florin Salam, Nicolae Guță și Țancă Uraganu.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Sătui să cotizeze la Duduieni, cei trei i-au indicat pe interlopii din clan că le-au luat cu forța aproximativ 100.000 de euro.

Anaser Duduianu nu recunoaște faptele pentru care a fost acuzat. Bărbatul mărturisește că singurul lucru ilegal pe care l-a făcut a fost încăierarea sa cu nașul fratelui său, în urma căreia l-ar fi lovit pe acesta cu un pumn în față.

Probleme pentru clanul Duduianu

Nu doar Florin Anaser Duduianu are probleme cu legea, ci au fost trimişi în judecată în 2020 și Ştefan Duduianu, Nicolae Constantin (zis Aramis), Nicolae Mihai Venţer, Marius Cristian Radu, Mihai Cristian Olaru, Sofian Văduva, Cristian Bolcoş, Sebastian Mario Radu, Ionuţ Văduva, Miltiade Văduva, Ion Corporan. 

„În perioada octombrie 2017 – iulie 2020, inculpaţii, cunoscuţi în spaţiul social având ca preocupare săvârşirea de fapte cu violenţă, profitând de reputaţia conferită de apartenenţa la o anumită familie, prin violenţe şi ameninţare cu acte de violenţă, au constrâns persoanele vătămate, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul muzical, să le remită sume importante de bani, imediat sau în viitor şi să participe în mod gratuit la anumite evenimente viitoare", se arăta într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1.

În dosar s-au constituit părţi civile mai mulţi cântăreţi de manele, printre care Florin Salam (Florin Stoian, pe numele real), Leo de la Kuweit (Leonard Mădălin Octavian Gaftone) şi Marian Oprea.

Știre în curs de actualizare

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si