Cântărețul a făcut o criză de nervi  fără să stea pe gânduri, după ce a văzut că soția sa este curtată de un al bărbat. Manelistul a distrus mai multe obiecte de mobilier de supărare, din incinta unui hotel din Poiana Brașov. Incidentul a pornit după ce cântărețul de manele l-a suspectat pe fiul unui fost mare fotbalist că i-ar face curte Roxanei Dobre.

Citește și: Gestul făcut de Florin Salam pentru un copil de 12 ani

De precizat este că, întregul incident s-ar fi produs înainte ca manelistul să fie dus la audieri de către oamenii legii, în calitate de martor într-un dosar de proxenetism și cămătărie.

Citește și: Dani Mocanu, replici acide la adresa unui afacerist din România: "Băi, eu sunt șmecher calificat"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Florin Salam și Roxana Dobre au mers în vacanță la Poiana Brașov. Ei au fost însoțiți de Laurențiu Aliuță, fiul fostului mare fotbalist, Marian Aliuță, moment în care manelistul ar fi avut o ieșire nervoasă, din cauză că îl suspecta pe tânăr că ar râvni la Roxana Dobre, spun surse din anturajul cântărețului, scrie Spynews.ro.

În urma scandalului, Laurențiu Aliuță s-ar fi întors la București cu trenul.

Florin Salam- săltat de mascați

În dimineața zilei de miercuri, 22 februarie, Florin Salam a fost săltat de mascați, numele lui apărând într-un dosar de cămătărie și proxenetism. Totuși, cântărețul de manele urmează să revină în fața oamenilor legii, pentru mai multe explicații.

Manelistul este audiat ca martor într-un dosar de proxenetism. El este, de fapt, clientul uneia dintre femeile implicate în dosar.

De asemenea, soțul Roxanei Dobre nu ar fi singura celebritate implicată în dosar, căci pe lângă acesta apar și alte nume cunoscute din industria muzicală.

Un martor a precizat, însă, că nu ar fi minore implicate în faptele de prostituție.

Citește și: Tzancă Uraganu nu a uitat de unde a plecat. Manelistul, fotografie emoționantă cu bunica sa

„Pot să confirm că Florin Salam era acolo. Colegii mei l-au văzut când a intrat la audieri, nu știu în ce calitate. Nu există minore în acest dosar”, a declarat Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt al IGPR, pentru Fanatik.ro.

Citește și: Florin Salam, criză de gelozie în incinta unui hotel din Poiana Brașov. Manelistul ar fi declanșat un scandal monstru după ce a crezut că Roxana Dobre este curtată de fiul unui fotbalist celebru


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si