Două noi focare de COVID-19 au fost declarate în ultimele 24 de ore la nivelul judeţului Prahova, informează Prefectura.

”Unul dintre focare este la nivelul unei subunităţi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova. Aici au fost confirmate, în total, opt cazuri de
infectare cu virusul SARS-CoV-2. Încă de la depistarea primului caz, la începutul acestei săptămâni, a fost dispusă de urgenţă dezinfectarea spaţiilor de lucru şi a mijloacelor auto, în cadrul respectivei subunităţi.

Activitatea nu a fost afectată, fiind acoperită de alţi angajaţi ai IJP Prahova”, transmite Prefectura Prahova.

8 poliţişti, testaţi pozitiv

Opt poliţişti de la o subunitate din cadrul Inspectoratului Judeţean Prahova au fost diagnosticaţi cu COVID-19, în unitatea de poliţie din care aceştia fac parte fiind declarat focar, anunţă Prefectura Prahova. De asemenea, un alt nou focar de infecţie a fost depistat la o fabrică, unde 20 de salariaţi sunt infectaţi cu coronavirus.

Citeste si: Cazuri COVID-19, azi, 7 august 2020. Numărul crește de la o oră la alta

20 de cazuri, la o firmă din Prahova

Al doilea focar de COVID-19 a fost declarat la o firmă cu 130 de salariaţi, unde au fost testaţi 38 de angajaţi, dintre aceştia 20 fiind infectaţi cu noul coronavirus.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Aceştia lucrează în două linii de producţie şi nu au avut contact cu ceilalţi angajaţi ai unităţii respective. Autorităţile au dispus dezinfecţia societăţii şi reorganizarea activităţii.

Noi focare de coronavirus în România
Noi focare de coronavirus în România

2.483 de persoane cu coronavirus în Prahova

De la începutul pandemiei, în judeţul Prahova au fost confirmate 2.483 de persoane cu coronavirus. Dintre acestea, 276 au fost declarate vindecate şi externate, iar 99 au decedat, potrivit Direcţieide Sănătate Publică (DSP) Prahova.

Citeste si: Sfârșit tragic al unui polițist din Capitală! Dorin s-a stins din viață în urma unui accident rutier! ”Vei fi mereu îngerul meu”

Conform ultimelor raportări, în spitalele din judeţ, unde sunt trataţi bolnavi COVID-19, în secţiile de Terapie Intensivă sunt internaţi 25 de pacienţi, dintre care 14 sunt ventilaţi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si