Close sidebar
Close sidebar

Fost deputat si cantaret, Mihai Sturzu vinde acum casti de aviatie pe internet: "Sunt aproape noi, le-am folost doar de cateva ori!"

MIhai Sturzu a devenit pilot profesionist de avion.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Devenit celebru din postura de component al trupei Hi-Q (1996- 2014), Mihai Sturzu a renuntat la muzica si s-a apucat de politica, reusind chiar sa bifeze un mandat de parlamentar ca membru PSD. Din pacate pentru el, Sturzu a pierdut ultimele alegeri parlamentare, in ciuda faptului ca a candidat si la primaria orasului Brasov, asa ca a trebuit sa se reorienteze profesional.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Dupa ce a urmat niste cursuri de specialitate, Sturzu a obtinut brevetul de pilot de avion, urmand sa opereze pe cursele unei companii cunoscute si in Romania.

Din aceasta postura, de pilot, Sturzu a anuntat recent ca are de vanzare o pereche de casti de aviatie: "Sunt aproape noi, le-am folosit doar de cateva ori", a scris fostul solist vocal in anuntul postat pe un site. Pretul cerut de Sturzu este de 820 de euro. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI