Tareena Shakil a fost prima femeie britanică urmărită penal pentru că s-a alăturat ISIS după ce a fugit în Siria cu copilul ei în 2014.

Citește și: VIDEO. "Fantoma unei fetițe" care aleargă la marginea pădurii, surprinsă întâmplător de o dronă. "Este înfricoșător ce se vede"

Eliberată din închisoare, Tareena Shakil se pretinde în 2023 ca o mare influenceră în domeniul modei, potrivit Daily Star.

Fosta jihadistă, închisă după ce a călătorit în Siria pentru a se alătura ISIS, se consideră acum un guru al ținutelor de mari branduri.

Transformarea lui Tareena Shakil este uluitoare, de la jihabul care îi lăsa doar ochii să se vadă, la ipostazele sexy din prezent.

Tareena Shakil

Tareena Shakil

[Sursa foto: Instagram]

Tareena Shakil

Tareena Shakil

Tareena Shakil, de nerecunoscut azi

Tareena Shakil s-a alăturat grupului terorist în urmă cu mai bine de zece ani și a călătorit în Siria în 2014, îndemnând adepții de pe Twitter să se alăture grupului criminal.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În instantanee postate de pe telefonul ei, ea a pozat cu haine marca ISIS și un AK47. A fost condamnată la șase ani de închisoare după ce s-a întors în Marea Britanie în 2015.

Citește și: Descoperire uluitoare despre oamenii cu ochi albaștri. "Această mutație genetică are un efect considerabil"

Acum, Tareena își satisface dragostea pentru modă, dându-se ca un guru al hainelor de brand.

Postând sub numele de „That girl Tam Tam”, ea a strâns sute de urmăritori pe Instagram cu instantanee care poartă hashtag-uri, inclusiv „fashion blogger”, „street style” și „style inspo”.

Tareena Shakil

Tareena Shakil

[Sursa foto: Instagram]

Tareena Shakil a etichetat, de asemenea, pe Instagram mari case de modă, inclusiv Bershka și Versace, într-o aparentă încercare de a le aduce la bord.

Spunând despre contul ei de Instagram că este un loc pentru „stil” și „motivare”, Tareena împărtășește fotografii cu stilul ei de viață în vacanțe de lux, la Milano, Barcelona sau în Maroc.

Tareena Shakil

Tareena Shakil

Comentariile primite pe Instagram sunt mixte, unii o critică pentru ce a făcut, în timp ce alții apreciază faptul că s-a schimbat în bine. „Cum ești atât de elegantă și de gașcă? Tare”, scrie cineva.

Fosta lucrătoare medicală avea 26 de ani când a plecat din Birmingham în Siria. Ajunsă acolo, a locuit într-o casă cu alte femei care așteptau să se căsătorească cu luptători străini.

Tareena Shakil

Tareena Shakil

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si