Daniel Balaciu a fost supus unei expertize psihologice pentru a aflat dacă avea sau nu discernământ la momentul la care și-a mutilat fără milă soția cu un ciocan.

Vedeta și fetițele sale încă trăiesc o adevărată dramă și în curând va fi supusă unei noi intervenții.

Daniel Balaciu era în deplinătatea facultăților mintale atunci când și-a mutilat soția

„S-au făcut mai multe expertize.

În cadrul expertizei telefonice procurorii au aflat detalii despre tot. El s-a dus cu poliția apoi și a luat cearceaful din tomberon, ciocanul și i le-a adus procurorului. A fost audiat de două ori de anchetatori acasă câte șase ore, apoi a fost audiat de trei ori la Parchet.

Citește și: Drama prin care trec fetițele Danei Roba. Micuțele au văzut absolut tot ce a pățit mama lor! „Frica se va extinde”

I s-a făcut și expertiză psihologică și au constatat că era în toate facultățile mintale. A vrut să mă omoare cu sânge rece! A premeditat tot, sunt absolut sigură”, a declarat Daniela Roba, citată de Fanatik.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bărbatul a fost arestat preventiv în urma incidentului șocant care a împietrit toată România.

„A început să mă scuipe și să mă lovească. Am încercat să mă apăr”

Fostul soț al Danei Roba a spus ce s-a petrecut în acea noapte. El susține că a încercat să se apere în fața soției sale care ar fi început conflictul. Potrivit lui, aceasta era „foarte violentă”, motiv pentru care, potrivit celor întâmplate, i-a aplicat 8 lovituri de topor în cap.

„A început să mă scuipe și să mă lovească cu o jucărie de lemn în zona capului și a mâinilor, iar eu am încercat să mă apăr.  Când am văzut că nu se mai oprește, eu am luat un obiect ca să mă apăr și am început să o lovesc înapoi.  Nu mai țin minte ce s-a întâmplat după, deoarece a fost în legitimă apărare, soția fiind foarte violentă.

Trebuie să menționez faptul că am început să conștientizez ce se întâmplă în momentul în care am văzut-o pe Dana în pat plină de sânge. În momentul acela am sunat la 112 și am chemat ambulanța. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: Dana Roba, din nou la spital? Vedeta va ajunge de urgență la doctor! „Sunt într-o stare atât de gravă”

Nu îmi aduc aminte cu ce obiect am lovit-o pe soția mea. În acel moment, eu eram convins că Dana mă poate omorî. Nu am intenționat niciodată să o lovesc și nu îmi aduc aminte ce s-a întâmplat atunci. Tot ce știu este că mi-a fost frică pentru viața mea”, a declarat Daniel Balaciu, fostul soț al Danei Roba. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si