Bărbatul este o legendă a fotbalului internațional. Toți cei ce l-au cunoscut și apreciat trec prin momente grele după ce au aflat vestea tristă. Italia a pierdut un campion.

Citește și: VIDEO |O studentă la medicină a murit din cauza unei pastile

Italienii au mai pierdut o valoare. Un fost atacant îndrăgit s-a stins din viață. Fostul sportiv a jucat la Cagliari, Juventus și Inter.

De-a lungul anilor, acesta a reușit să obțină patru titluri în Serie A.

Cine a fost Sergio ”Bobo” Gori 

Fotbalistul a părăsit lumea celor vii la vârsta de 77 de ani. Conform presei din străinătate, sportivul se afla pe mâinile medicilor după ce a ajuns la spital, în urmă cu aproximativ două săptămâni. Fostul jucător s-a născut pe data de 24 februarie, în anul 1969.

Citește și: O mămică însărcinată în 5 luni, lovită mortal în cap de o piatră aruncată de un copil

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fostul atacant a jucat la Inter între anii 1965 și 1966. În anul 1950, Sergio ”Bobo” Gori a fost la Cagliari, iar în 1977 la Juventus. Fostul mare sportiv a făcut parte din clubul select „Scudetti” și are foarte mulți fani în Italia, care sunt devastați din cauza decesului.

Vestea tristă că Sergio ”Bobo” Gori s-a stins din viață a fost dată de Cagliari, prin intermediul unui comunicat.

Fostul atacant a mai jucat, de asemenea, pentru Sant'Angelo, Verona și Vicenza.

„Bobo a plecat noaptea lăsând un mare gol. Cagliari şi comunitatea sa îl plâng cu mare durere, amintindu-şi valoarea enormă atât a bărbatului, cât şi a fotbalistului, alăturându-se durerii familiei şi celor dragi. Ciao, 'Bobo'. Mulţumiri! Acum poţi întâlni alţi eroi”, se arată într-un comunicat.

Citește și: VIDEO- Fostul preşedinte al FR Box, Rudel Obreja, a decedat

Sergio ”Bobo” Gori a reușit să se facă remarcat și să obțină câteva premii importante. Fostul jucător a primit trofee în Cupa Campionilor Europeni, în anul 1965. În anul 1977 a câștigat Cupa UEFA cu Juventus, iar în 1964 și 1965 Cupa Intercontinentală cu Inter.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Fostul atacant a stat în spital în ultima vreme și a avut nevoie de îngrijirile medicilor, însă specialiștii nu l-au putut salva și au fost nevoiți să constate decesul. Sergio ”Bobo” Gori va rămâne numai o amintire pentru cei ce l-au cunoscut și apreciat de-a lungul carierei sale.

Familia cunoscutului sportiv trece prin clipe grele din cauza pierderii imense.

Citește și: Cine este românul care a murit în Italia, după ce a fost lovit de o camionetă, în timp ce se afla pe motocicletă. Acesta avea o fată de cinci ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si