Cântărețul Lino Golden a fost implicat într-un accident pe Șoseaua Alexandriei în București, după ce s-a ciocnit cu un tramvai care circula în zonă. Autoturismul cântărețului proaspăt colantat este grav avariat. 

Lino Golden a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale

La locul accidentului au sosit autoritățile pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul, pompierii SMURD și Salvarea.

Traficul tramvaielor este restricționat pe Șoseaua Alexandriei, sensul către Piața Rahova.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Imagini cu polițiștii eliberând zona după accident

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Citește și: Alina Gorghiu, Președintele interimar al Senatului României și vicepreședinte PNL, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Lino Golden are nevoie de îngrijiri medicale după accidentul teribil produs în Sectorul 5. Acesta a fost transportat la Spitalul Universitar din Capitală.

Prima reacție a cântărețului

Atât cântărețul, cât și vatmanul, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0.

Citește și: Curs valutar BNR azi, 16 februarie 2023. Cu cât a ajuns să se vândă un euro

La scurt timp după producerea accidentului, Lino a postat o fotografie pe rețelele de socializare, pentru a își liniștii fanii. În imagine se vede că artistul are la gât un guler cervical.

”Sunt ok.” a scris Lino în dreptul imaginii.

Recent cântărețul a fost cu mașina în service

În urmă cu doar câteva luni, Lino a ajuns cu maşina în service după ce a avut loc un incident în parcare. În momentul când a vrut să se urce în autoturism, a observat că ceva este în neregulă. Potrivit spuselor artistului, cineva i-a pus un cui într-o roată. La scurt timp, a ajuns la un service auto.

Citește și: Intervenție contracronometru la Bacău. Medicii se luptă în aceste momente pentru a salva viața unui bărbat

Am luat un cui în roată la mine în parcare. În 2021 încă există țărani care pun cuie în roți intenționat ”, a scris Lino Golden pe Instagram, chiar în incita service-ului auto, în timp ce aștepta ca bolidul său să fie reparat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si