Un bărbat în vârstă de 21 de ani din Slatina a fost prins de autorități în trafic după ce ar fi furat două mașini. La momentul la care a fost prins, tânărul era sub influența alcoolului și nu avea permis.

IPJ Arad a declanșat o anchetă după ce reprezentanții unei companii din Chișineu-Criș au sesizat că le lipsește o autoutilitară din curte.

Tânărul a fost reținut de autorități

Tânărul de 21 de ani care ar fi furat cele două mașini este din Bistrița-Năsăud. El ar fi furat o mașină din județul Mureș pe care ar fi folosit-o pentru a ajunge în Arad. Ulterior, el ar fi abandonat mașina pe marginea DN 79 într-un șanț, după ce ar fi pierdut controlul volanului.

masina furata

Tânărul a ajuns cu mașina într-un șanț pe DN 79, acolo unde a și abandonat-o.

[Sursa foto: Poliția Română/Aradon]

Citește și: Un șofer român de TIR s-a uitat la un film în timp ce conducea pe un drum, în Franța. Ce a urmat apoi îl poate duce în spatele gratiilor

Poliţiştii au stabilit că autorul furtului este un bărbat de 21 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud, care cu doar o zi înainte ar mai fi furat o maşină din judeţul Mureş, pe care ar fi folosit-o pentru a ajunge în Arad. El ar fi abandonat maşina pe marginea DN 79, într-un şanţ, unde a ajuns după ce a pierdut controlul volanului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Bărbatul a fost depistat de poliţiştii rutieri şi cei de ordine publică, din municipiu, în timp ce conducea autoutilitara (al doilea vehicul furat- n.r.) în Piaţa Drapelului şi au pornit în urmărirea acestuia. Maşina a fost oprită în zona unui supermarket din Arad”, conform IPJ Arad, scrie Aradon.ro

Autorul evenimentului a fost testat cu aparatul etilotest care a arătat un rezultat de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În urma verificărilor autorităților s-a constatat că bărbatul nu are permis de conducere pentru niciuna dintre categoriile de vehicule.

politie

Polițiștii au deschis un dosar penal.

[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Sebastian Olariu, tânărul ucis în tragedia de la 2 Mai, ar fi împlinit astăzi 22 de ani. Părinții lui sunt sfâșiați de durere: „Tot timpul o sărbătorea. Aveam viața perfectă, copiii perfecți”

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Judecătoriei Chișineu-Criș cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, a fost întocmit un dosar penal pentru furt în scop de folosință, pătrunderea ilegală într-un sediu profesional și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si