Fotografia care ar dovedi ca rapperul Tupac Shakur este in viata. "Este el suta la suta. Aceleasi sprancene, aceleasi buze"
Rapperul Tupac Shakur, figura simbolica a unei generatii, a fost impuscat mortal cu aproape 20 de ani in urma, dar o parte din fanii lui cred ca o noua fotografie dovedeste ca este in viata.
De-a lungul timpului, s-a vehiculat de multe ori ca Tupac este in viata si ca incidentul din 7 septembrie 1996, din Las Vegas, in care rapperul de 25 de ani a fost impuscat mortal, n-a fost nimic altceva decat
o mare conspiratie. Ultima "dovada" ca Tupac este in viata consta intr-un selfie inclus intr-un video de pe YouTube, care l-ar infatisa pe rapper sau pe o alta persoana care seamana izbitor cu el, relateaza Daily Mail.
Persoana din imagine poarta o bandana si un hanorac albastru, cu fermoar. Asemanarea este, intr-adevar, izbitoare.
In textul din video se mai precizeaza ca poza a fost facuta in 2015 cu un telefon fabricat in 2011.
In foarte scurt timp, acest video a fost vizualizat de 1,4 milioane de oameni, iar utilizatorii si-au spus parerile.
"Stiu ca toata lumea si-ar dori sa revina, dar este mort", spune cineva intr-un comentariu.

De-a lungul timpului, s-a vehiculat de multe ori ca Tupac este in viata si ca incidentul din 7 septembrie 1996, din Las Vegas, in care rapperul de 25 de ani a fost impuscat mortal, n-a fost nimic altceva decat o mare conspiratie.

Ultima "dovada" ca Tupac este in viata consta intr-un selfie inclus intr-un video de pe YouTube, care l-ar infatisa pe rapper sau pe o alta persoana care seamana izbitor cu el, relateaza Daily Mail.Persoana din imagine poarta o bandana si un hanorac albastru, cu fermoar.

Asemanarea este, intr-adevar, izbitoare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

In textul din video se mai precizeaza ca poza a fost facuta in 2015 cu un telefon fabricat in 2011.In foarte scurt timp, acest video a fost vizualizat de 1,4 milioane de oameni, iar utilizatorii si-au spus parerile.

"Stiu ca toata lumea si-ar dori sa revina, dar este mort", spune cineva intr-un comentariu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si