Close sidebar
Close sidebar

Franta: Un fost ministru si-a pierdut cunostinta, dupa ce a fost agresat intr-o piata

Fostul ministru francez Nathalie Kosciusko-Morizet, candidata a dreptei la alegerile legislative la Paris, a cazut si si-a pierdut cunostinta timp de cateva minute joi dimineata dupa ce a fost agresata de un trecator, a constatat un jurnalist AFP.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Kosciusko-Morizet, aflata in campanie intr-o piata din capitala Frantei, distribuia pliante in momentul in care un barbat in jur de 50 de ani i-a luat pliantele si a lovit-o cu ele peste fata, adresandu-i cuvinte jignitoare.

Fostul ministru in timpul presedintiei lui Nicolas Sarkozy s-a dezechilibrat si a cazut, pierzandu-si cunostinta timp de cateva minute. Pompierii au intervenit si dna Kosciusko-Morizet si-a recapatat cunostinta inainte de a fi transportata la spital.

Citeste si: Când vor primi pensionarii restul de bani din pensiile recalculate greșit. Anunțul făcut de Casa Națională de Pensii Publice- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Hotelurile din toată lumea și-au dezvăluit cele mai nebunești comenzi la room service: Un turist a cerut o cadă plină cu apă Evian- antena3.ro

Dupa altercatie, barbatul a fugit spre cea mai apropiata gura de metrou. 'E vina ta daca Hidalgo (socialista Anne Hidalgo) este astazi primar' al Parisului, a afirmat el.

Nathalie Kosciusko-Morizet este candidata a partidului Republicanii, in balotaj defavorabil in circumscriptia sa in fata candidatului partidului La Republique en Marche, formatiunea presedintelui Emmanuel Macron.
Agerpres

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI