Frații Tate au scăpat de arestul la domiciliu, spune purtătoarea de cuvânt a celor doi milionari. Controversatul influencer, Andrew Tate și fratele său Tristan se află în arest la domiciliu din luna martie și au fost inculpați în luna iunie. Instanța i-a plasat sub control judiciar, o măsură restrictivă mai ușoară. Conform DIICOT, infracţiunea de trafic de persoane ar fi fost comisă atât pe  teritoriul României, dar şi în Statele Unite ale Americii şi Marea Britanie.

Frații Tate nu au voie să plece din Ilfov sau de pe raza Municipiului București

Curtea de Apel București a precizat, într-o decizie scrisă, că "înlocuiește măsura arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 4 august și până la 2 octombrie".

Citește și: Amanda Holden a fost umilită în mod crud de influencerul Andrew Tate pentru o fotografie în bikini

Frații Tate au scăpat de arestul la domiciliu.

Frații Tate au scăpat de arestul la domiciliu.

[Sursa foto: Tristan Tate - Facebook]

Tate a fost pus sub acuzare în iunie, împreună cu fratele său Tristan și două românce suspectate de trafic de persoane, viol și constituirea unui grup infracțional pentru exploatarea sexuală a femeilor.

De asemenea, li se interzice să ia legătura cu cei doi complici români acuzați alături de ei, cu martorii, cu presupusele victime sau cu familiile acestora. Încălcarea acestor reguli ar putea duce la întoarcerea lor în arest la domiciliu sau în arest preventiv. 

Andrew Tate

Andrew Tate

[Sursa foto: Andrew Tate - Facebook]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Tristan Tate

Tristan Tate

[Sursa foto: Tristan Tate - Facebook]

Cei doi se pot deplasa acum liberi în București și în cartierul învecinat în care locuiesc. Aceștia trebuie să se prezinte la poliție atunci când li se ordonă acest lucru și trebuie să îi informeze pe polițiști cu privire la orice schimbare a adresei.  

Citește și: Caz șocant în SUA! Un copil de 5 ani, aflat sub influența drogurilor, și-a împușcat accidental fratele de un an. Bebelușul decedat avea droguri în corp

”Timpul curge în favoarea noastră. Războiul nu s-a încheiat pentru noi, mai sunt multe lucruri de clarificat, dar acea zi va veni curând. A fost o linie grea pentru mult timp (arătând spre pragul ușii de la intrarea în curtea casei, n.red.)”, a spus Andrew Tate în fața jurnaliștilor.

Obligațiile impuse de instanță:

a) să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori sunt chemaţi;

b) să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea lor, respectiv secţia de poliţie din circumscripţia teritorială a locuinţelor inculpaţilor, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori sunt chemaţi

d) să nu depăşească limita teritorială a judeţului Ilfov şi a Municipiului Bucureşti, decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată;

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

e) să nu ia legătura cu martorii sau cu victimele. 

Andrew Tate a acordat recent un interviu televizat 

Într-un interviu acordat în luna iunie pentru BBC Andrew Tate a respins acuzațiile care i se aduc lui și fratelui său. Atunci când a fost presat să spună dacă opiniile sale controversate despre femei dăunează tinerilor, influencerul a susținut că este o "forță a binelui" și că "acționează sub îndrumarea lui Dumnezeu pentru a face lucruri bune".  

Citește și: Vila fraților Tate, sub pază privată: Foști polițiști angajați ca paznici sau șoferi personali, contra cost

Tate a sugerat că unele dintre comentariile sale au fost scoase din context sau au fost concepute ca "glume".

Tate a sugerat că unele dintre comentariile sale au fost scoase din context sau au fost concepute ca "glume".

[Sursa foto: Captură ecran BBC]

Când a fost întrebat despre organizațiile care l-au acuzat de creșterea numărului de incidente în care fetele au fost atacate și profesoarele au fost hărțuite, el a spus: "Nu am încurajat niciodată, niciodată un elev să atace un profesor, bărbat sau femeie, niciodată. Eu propovăduiesc munca grea, disciplina. Sunt un atlet, predic antidrog, predic religia, predic fără alcool, predic fără crime cu cuțitul. Sunt împotriva fiecărei probleme din societatea modernă”, a declarat Andrew Tate pentru BBC.

Acesta a fost primul interviu televizat al lui Andrew Tate cu un post de televiziune important de când a fost eliberat în arest la domiciliu din arestul poliției din România, în aprilie. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si