Specialiştii clinicilor de lux Glam Aesthetic Clinic vă dezvăluie ce presupune intervenţia care vă ajută să arătaţi cu 10 ani mai tineri.

Clienţii nu mai vor să rejuveneze prin botox doar zone din partea superioară a chipului

Toxina botulinică, cea mai folosită substanţă din industria estetică minim invazivă,  se foloseşte, în mod normal, în trei zone: pentru ridurile de pe frunte, pentru ridurile dintre sprâncene şi pentru ridurile tip „laba gâştii”, de la ochi.

De ceva timp însă, tot mai mulţi pacienţi descoperă beneficiile botoxului şi în alte zone ale chipului.

Glam aesthetic clinic

Glam aesthetic clinic

Citește și: VIDEO- Produsele chinezești periculoase au acaparat piețele din România

„Astăzi, utilizarea botoxului se extinde dincolo de cele trei zone tradiţionale. Procedura Full Face Botox include şi regiuni suplimentare, fiind tot mai cerută de clienţii care nu mai vor să rejuveneze doar zone din partea superioară a chipului, ci şi din partea inferioară. Printre altele, ne referim aici la ridurile nazale, de tip bunny lines, care apar atunci când pielea de pe nas se încreţeşte.”

(Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinici estetice)

Lista este completată şi de alte zone. Ridurile fumătorului, formate ca urmare a încordării repetate a buzelor, pot fi şi ele tratate în cadrul procedurii, la fel ca ridurile din bărbie, acele gropiţe care se creează după pierderea naturală a colagenului din corp, dar şi ca ridurile din colţurile gurii, care dau impresia de lipsă de vitalitate.

Doritorii nemulţumiţi de aspectul nasului trebuie să ştie că pot beneficia prin procedura Full Face Botox şi de ridicarea vârfului acestuia, prin injectarea substanţei la baza nasului. De reţinut este că în zonele suplimentare, botoxul este folosit mai mult ca să slăbească uşor muşchii, nu să le blocheze activitatea, tocmai pentru ca rezultatele să fie unele cât mai naturale, spun medicii esteticieni.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Chipul va arăta întinerit, mai luminos, mai odihnit. La cerere, pacien ţii pot beneficia de botox şi în zona gâtului, deşi substanţa este mai rar folosită aici. În acest caz, efectul este unul de lifting. Atenţie, în această zonă, botoxul atenuează doar ridurile care încă nu sunt profunde.”

Citește și: Trei metode la îndemână pentru a preveni acneea

(Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinici estetice)

ulmeanu

Georgiana Daniela Ulmeanu

Pentru că vorbim de mai multe zone de injectare, comparativ cu varianta clasică, intervenţia Full Face Botox durează minimum 15 minute. Cât despre efecte, ele se vor menţine vreme de 4-6 luni, ulterior este nevoie să repetaţi procedura. Toxina botulinică se instalează uşor, drept care puteţi vedea rezultatele la 3-4 zile de la injectare, şi nu pe moment, cum se întâmplă în cazul acidului hialuronic.

Botoxul, o piaţă de miliarde de dolari

Majoritatea pacienţilor se gândesc să apeleze la ajutorul botoxului în jurul vârstei de 30 de ani, atunci când încep să apară linii fine în jurul ochilor şi tâmplei. Nu doar trecerea timpului duce la formarea ridurilor, ci şi anumite obiceiuri care pot grăbi acest proces, ca de pildă: consumul excesiv de alcool, fumatul, expunerea la frig şi soare, utilizarea unor produse cosmetice neadecvate, slăbitul şi îngrăşatul brusc.

Specialiştii spun că tratamentele repetate cu botox pot face musculatura mai fermă, rezultatele devenind mai durabile.

Botoxul se injectea ză în puncte-cheie, blocând reversibil transmiterea impulsurilor nervoase de la nervi la musculatura facială răspunzătoare de ridurile de expresie. Pielea rămâne astfel întinsă, dar atenţie, fără ca expresia facială să fie afectată într-un fel sau altul de acest tratament!”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

(Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinici estetice)

Glam aesthetic clinic

Glam aesthetic clinic

Pentru efecte constante, medicii recomandă minimum două injectări pe an. În estetică, botoxul mai este folosit şi pentru tratarea zâmbetului gingival, dar şi pentru transpiraţia excesivă. Ca orice alt tratament, şi botoxul are contraindicaţiile sale: evitaţi-l dacă sunteţi gravidă sau dacă alăptaţi, dar şi dacă prezentaţi infecţii la nivelul feţei. Potrivit datelor, valoarea pieţei globale a toxinei botulinice a depăşit, în 2022, 7 miliarde de dolari şi se preconizează că ea va trece de 17 miliarde de dolari, în 2023.

Citește și: Cum să ai grijă de păr și piele după vacanță cu tratamente și obiceiuri sănătoase?

Puteţi testa tratamentul Full Face Botox în cele două locaţii Glam Aesthetic Clinic, care au ajutat peste 5.000 de pacienţi să îşi recapete încrederea în propria frumuseţe, prin cele mai căutate proceduri injectabile şi chirurgicale din lumea estetică.

Vă invităm pe site-ul oficial pentru a descoperi lista completă de servicii: https://glamclinic.ro/. Găsiţi Glam Aesthetic Clinic în Bucureşti, la adresa: strada Ştefan Negulescu, numărul 39, sector 1, dar şi în Braşov, pe strada Octavian Augustus, numărul 1.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si