Din păcate, știrile false care apar mereu despre moartea câte unui artist nu a ocolit-o nici pe Tamara Buciuceanu. S-a întâmplat în urmă cu vreo trei ani, iar Gabi Jugaru a comis gafa chiar la radio, anunțând în direct ”Tamara Buciuceanu a murit”.

La scurt timp, Gabi Jugaru a aflat că a fost victima unei știri false propagate în mediul online și și-a cerut scuze, recunoscându-și greșeala.

Citeste si: Primele amănunte despre starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu Botez! ”Îi era foarte rău, nu mai putea respira”! Marea actriță este internată la Terapie Intensivă! DETALII EXCLUSIVE

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Incredibil! Cum arăta Tamara Buciuceanu în august, când a împlinit 90 de ani ”Îmi doresc doar să mă odihnesc”

" Eram la radio când a apărut informația asta în care se spunea că Tamara Buciuceanu Botez ar fi decedat. Culmea e că era pentru a doua oară când auzeam acest lucru, prima oară fiind cu o seară înainte când mă aflam în oraș.

Așa că am făcut anunțul pe post, precizând că nu am verificat știrea și că ar fi o mare pierdere să se adeverească. Slavă Domnului că nu s-a confirmat și Tamara Buciuceanu Botez este bine și în afara oricărui pericol ”, a spus ulterior Gabi Jugaru.

Citeste si: Oana Zavoranu, batuta de actrita Tamara Buciuceanu Botez! "Ma batea cu umbrela sau bastonul, ce avea la indemana"

Tamara Buciuceanu se află internată la Spitalul Elias

Actrița Tamara Buciuceanu Botez, în vârstă de 90 de ani, a ajuns în urmă cu două zile la Spitalul Elias, acuzând dureri în piept și probleme de respirație. Actrița este conștientă, se află internată la Terapie Intensivă, iar medicii îi fac investigații. Conform medicilor, evoluția ei este una lent favorabilă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si