Update, ora 17:24. Gabriela Cristea a aruncat buchetul! 

Update, ora 17:00. Gabriela Cristea, Tavi Clonda, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au înconjurat masa!

Update, ora  16:40. Imagini emoționante în biserică, în timpul ceremoniei religioase. 

Update, ora 16:20. Ceremonia religioasă a început! 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Update, ora 16:15. Primele imagini cu Gabriela Cristea îmbrăcată în rochia de mireasă. Și-a făcut apariția alături la braț, în fața bisericii, de Mădălin Ionescu.

 

UPDATE: Pregătirile sunt în toi, iar Cristina Șișcanu, nașa celor doi, a început să se pregătească. Soția lui Mădălin Ionescu a mers să se machieze, iar rezultatul este unul spectaculos.

Și Tavi Cristea numără orele până când va ajunge la biserică alături de Gabriela Cristea și a trecut și el pe la salon, pentru a-și aranja părul.

Nunta Gabriela Cristea. Deși Gabi și-a dorit de mult timp să îmbrace din nou rochia albă de mireasă, evenimentul a tot fost amânat. Acum, într-un final, nunta are loc, iar Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor deveni soți și în fața lui Dumnezeu.

Evenimentul de astăzi va fi însă unul simplu, și nu fastuos așa cum își imaginau mulți. În afara mirilor și a nașilor, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, la cununie și la petrecerea de după nu au fost invitați decât prietenii apropiați.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Cristina Șișcanu a slăbit și a ieșit la plajă! Cum arată soția lui Mădălin Ionescu în costum de baie?

Citeste si: Motivul pentru care Gabriela Cristea nu mai poartă inelul primit de la soțul ei!

Citeste si: Cum se comportă Tavi Clonda cu adevărat cu fetiţele lui? Dezvăluiri uluitoare despre soţul Gabrielei Cristea!

Gabriela Cristea și-a dorit un eveniment de suflet, așa că petrecerea este pregătită acasă, la vila lor din Otopeni.  ”Nu e o vorba despre o nuntă așa…mare, e doar cununie religioasă, va fi o petrecere restrânsă, cu familia și câțiva prieteni, în jur de 40 de persoane”, a declarat Tavi Clonda. 

Nunta Gabriela Cristea. Fetițele ei, îmbrăcate în rochițe albe, brodate cu inițialele numelor lor 

Cel mai important aspect pentru Gabiela Cristea a fost să arate perfect la nunta, așa că vedeta tv nu numai că a căutat îndelung rochia de mireasă perfectă, dar a și ținut o dietă drastică și a făcut mult sport pentru a avea silueta dorită. Deși până azi nu a vrut să dea detalii despre cum arată rochia, Gabi a spus că și cele două fiice ale ei și ale lui Tavi Clonda vor purta tot ținute albe.

Bella și Iris vor avea rochițe albe, brodate cu inițialele numelor lor.

Și nașii cuplului, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt emoționați. Atât ei cât și fata cea mare a lui Mădălin, Ștefania, care este domnișoară de onoare, s-au pregătit cu grijă de evenimentul de astăzi.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si