Simpaticul prezentator nu a ratat momentul pentru a afla chiar de la colega sa de emisiune cum își poate găti singur acest preparat însă, în cele din urmă, a <capitulat>.
Citeste si: Asta-i România| În bezna sărăciei
“Aș putea spune că somonul cu migdale m-a <uns> la amigdale! Îmi place foarte mult somonul, este unul dintre puținele feluri pe care le consum, în materie de peste, și este preferatul meu.
Ca să pot găti precum Patrizia, trebuie să mai aștept puțin, câțiva ani, apoi o să-mi iasă și mie... Un lucru este cert, atunci când mi se va face poftă, vin din nou la Patrizia!”, a spus George Tănase, imediat după emisiune.
Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro
Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro
Citeste si: Imagini în premieră cu platoul emisiunii “Dimineața cu noi”! Cel mai fresh matinal al momentului va începe luni, 14 martie, la ora 08:00, la Kanal D
Patrizia Paglieri le-a explicat pe larg colegilor săi de matinal cum să faci să nu dai greș cu un asemenea preparat.
Citeste si: Maurice Munteanu, invitat duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
“Am gătit un somon, în crusta de ghimbir, migdale și portocale. Ca să iasă preparatul bun, cel mai important este să gătim cu pasiune și să nu preparam peștele foarte mult, pentru că este un produs care trebuie servit fresh, nu trebuie gătit în exces”, a concluzionat Patrizia Paglieri.
Citeste si: Cine este iubitul PATRIZIEI PAGLIERI. "M-am căsătorit la 24 de ani cu un italian. Eram îndrăgostită şi foarte tânără."