Conform procurorilor de la Tribunalul București, bărbatul și-a înjunghiat soția, în casă aflându-se atât copilul, cât și bunica acestuia. Bărbatul și-a premeditat crima.

Gestul șocant făcut de bărbat 

După ce i-a scos din apartament pe cei doi, individul s-a întors pentru a da foc locuinței. Ulterior, și-a sunat rudele pe video call pentru a le arăta ce a făcut. 

Citește și: O fetiță de 3 ani și jumătate a trecut printr-un adevărat calvar. Micuța a fost bătută și înfometată de unchi și mătușă

Polițiștii au găsit apartamentul în flăcări, în momentul în care au ajuns la fața locului. Au intrat în casă și au reușit să o scoată pe victimă pe balcon. Femeia a fost transportată la spital în stare gravă, în timp ce bărbatul a fost reținut. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Judecătorii vor decide marți dacă rămâne în arest pentru 30 de zile. 

Mamă și fiu, găsiți morți în casă, într-o comună din Argeș

Descoperire șocantă într-o casă din județul Argeș: o femeie și fiul acesteia au fost găsiți fără viață de vecini. Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş  a transmis, marți dimineață,  că două persoane au fost găsite decedate într-o casă din comuna Poiana Lacului.

Citește și: VIDEO- Un bărbat care nu a mai fost văzut de câteva zile a fost găsit mort în apartamentul său

Echipajul medical chemat la fața locului nu a putut decât să constate decesul femeii de 92 de ani și a fiului de 52 de ani. "La data de 17 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o gospodărie din localitatea Poiana Lacului, o femeie de 92 de ani şi fiul acesteia, de 52 de ani, au fost găsiţi decedaţi în locuinţă.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului, dar şi un echipaj medical, care au constatat că cele sesizate se confirmă", se arată într-o informare transmisă de IPJ Argeş.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si