Gheboasă a fost acuzat de angajații unui magazin, aflat într-un cunoscut mall din Capitală, că ar fi vrut să fure lenjerie intimă. Imediat s-a pornit un scandal de amploare, care s-a viralizat ulterior.

Cine este Gheboasă

Gheboasă este un trapper român, care a devenit cunoscut pe internet în urmă cu ceva timp. Cântărețul a lansat piese, care au devenit hit-uri, cu diferiți artiști precum Bogdan de la Ploiești.

El are un mare succes printre tineri, are multe concerte și este extrem de urmărit și share-uit în mediul online. Gheboasă a devenit viral pe TikTok, iar conținutul pe care-l face a ajuns la inimile oamenilor. La fel s-a întâmplat și cu o filmare cu Gheboasă, controversată, care a intrat în atenția oamenilor de pe internet. Este vorba de un clip, devenit viral, cu el și cu un angajat al unui magazin, aflat într-un mall cunoscut din Capitală.

Citește si: Delia a recunoscut de ce nu își dorește copii: „Deci, vrei complicații? Fă un copil!”

Angajatul îl acuză pe trapper că fură lenjerie intimă, însă tânărul contestă acest lucru. Cântărețul a declarat că nimic nu este adevărat și că dacă angajatul l-ar fi recunoscut, cu siguranță n-ar mai fi crezut lucrul acesta despre el. Gheboasă era extrem de nervos pentru că un angajat s-a plimbat după el, acuzându-l de furt, iar discuția dintre cei doi a fost una extrem de aprinsă.

„El nu știe cine sunt, știi? Tocmai de aia, fugea pe acolo, băi, a furat chiloții”, a spus Gheboasă în filmarea făcută publică pe platforma video TikTok.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește si: Moartea care a șocat lumea artistică

Citește si: VIDEO| O mireasă și-a lipit urechile de cap pentru că era nemulțumită de look-ul ei. Cum a arătat în ziua nunții

Mulți dintre internauți l-au crezut și i-au oferit dreptate, însă alți urmăritori l-au criticat pentru modul în care s-a exprimat: ”Cine ești, chiar așa”, ”Păi trebuie să știe? Că nu înțeleg”, ”Oare el știe cine e?”, ”Vă dați seama ce părere are despre el?”, ”Un nimeni”, ”Nu știu de ce ar trebui să știe lumea cine e”, ”Până la urmă ați aflat cine e?”, ”E și el cineva”, ”Ești cineva și tu”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de unii utilizatori de pe TikTok.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește si: Când a început, de fapt, relația dintre Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești?! Dansatoarea nu s-a mai ferit să recunoască: „La început am fost doar prieteni”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si