Un control al OPC a găsit dezastru la mâncare pe o plajă din Eforie Sud. Razia OPC a închis 8 afaceri, temporar din cele 10 verificate.

Inspectorii de la protecţia consumatorului au găsit pateuri şi sosuri ţinute în soare, peşte prăjit cu o zi în urmă şi mizerie în bucătării, potrivit observator.tv

VITRINĂ FĂRĂ GEAMURI- SĂ INTRE NISIPUL

La o patiserie, se vindeau covrigi şi gogoşi ca la tarabă.

Din vitrină, lipseau geamuri, iar înăutru ajungea nisipul adus de vânt.
Un vânzător a sesizat ceva suspect şi a tras repede oblonul, dar a uitat muzica pornită în interior.

 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Bucătăriile erau de-a dreptul o nenorocire, pentru că produsele erau amestecate şi nu aveau etichete, tacâmurile erau ţinute pe un suport, la 10 centimetri de podea, iar pizza era pregătită pe o ladă frigorifică.

 

 

Citeste si: Aveți grijă mare de unde cumpărați mâncare! AȘA CEVA au găsit inspectorii OPC în trei restaurante din România!

AMENZI ÎNTRE 1000 ȘI 20.000 DE LEI

Amenzile acordate sunt între 1000 și 20.000 de lei, iar inspectorii OPC au introdus şi cazierul contravenţional, care cuprinde toate neregulile găsite la comercianţi. De la a doua abatere, aceştia se aleg cu lacătul pe uşă.

Administratorii plajelor au scăpat momentan și au în vedere că şezlongurile trebuie așezate la 5 metri de apă.

Citeste si: VIDEO. Reportaj cu camera ascunsa in scandalul pestelui contaminat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si