Gogoşi. Ingrediente:

300 g iaurt gras (10%)
150-200 g făină
1 plic praf de copt

Gogoşi

Citeste si: Icre de fasole. O rețetă de post rapidă și delicioasă! Ingredientul secret

1 praf de sare
1 ou
ulei, pentru prăjit
150 g zahăr pudră

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Gogoși

Citeste si: Cartofi la cuptor. Cum să îi prepari ca să iasă crocanţi la exterior și pufoși în interior. Iată secretul!

Gogoși. Mod de preparare:

Gogoși. Într-un vas amesteci făina, praful de copt şi sărea. Adaugi oul bătut şi iaurtul şi omogenizezi aluatul cu o lingură, fără să frămânţi. Trebuie să obţii un aluat lipicios, pe care îl acoperi cu o folie de plastic şi îl laşi la dospit la temperatura camerei 30-45 de minute.

Gogoşi

Citeste si: Cum se spală corect legumele și fructele. Greșeala pe care o facem toți

Gogoși. Cu o linguriţă, formezi biluţe de aluat, pe care le prăjeşti în baie de ulei, până devin aurii. Le scoţi pe prosoape de hârtie, pentru a absorbi excesul de ulei. Le dai prin zahăr pudră cât sunt calde, scrie bzi.ro.

Citeste si: Cartofi parizieni la cuptor. Reteta simpla


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si