Close sidebar
Close sidebar

Guvernul a stabilit numarul biletelor de tratament balnear

Guvernul a stabilit, miercuri, numarul biletelor de tratament balnear acordate prin unitatile de tratament balnear care apartin Casei Nationale de Pensii Publice, pentru anul 2017, cat si faptul ca, pe langa acestea, se vor contracta locuri la tratament balnear si cu alti operatori economici interesati.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Astfel, pentru anul 2017, au fost acordate 56.394 locuri in unitatile de tratament balnear. Locurile vor fi repartizate pe maximum 18 serii de trimitere, cu o durata de 16 zile. Pretul biletului de tratament balnear include tariful pentru cazare, masa si 12 zile de tratament.

La acestea se adauga si biletele la tratament balnear ce urmeaza sa fie contractate cu alti operatori economici interesati, in limita sumelor prevazute in bugetul asigurarilor sociale de stat pe anul 2017.

Citeste si: Horoscop săptămânal pentru perioada 15- 21 iulie 2024: Succesul este garantat pentru acest nativi- kanald.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Totodata, actul normativ reglementeaza modul de acordare, distribuire si decontare a acestora, potrivit romaniatv.net.
Numarul biletelor de tratament balnear care se acorda gratuit categoriilor de persoane beneficiare ale prevederilor unor legi speciale cu caracter reparatoriu se stabileste prin aplicarea unei cote de maximum 15% din totalul numarului de bilete. Persoanele indreptatite pot beneficia de un singur bilet de tratament in perioada unui an calendaristic.

In anul 2016 a fost asigurat un numsr de 59.641

de bilete. 

Cititi mai mult AICI.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI