După succesul înregistrat cu ”Teambuilding”, Matei Dima aduce pe marile ecrane un nou proiect cinematografic, ”Haita de Acțiune”. Noua producție o are în centrul atenției pe Oli, personajul interpretat de Antonia. Artista este extrem de entuziasmată de rolul pe care îl joacă în  film.

Citește și: VIDEO -”Mirciulică”, locul 1 pe Netflix. Ce a spus vloggerul Mircea Bravo despre succesul filmului

Antonia joacă în cea mai nouă comedie românească

”Rolul meu este o femeie puternică, care ia apărarea tuturor femeilor.”, spune Antonia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Din acest film nu putea să lipsească nici Matei Dima, care interpretează rolul lui Denzel, un polițist care visează să aibă parte de cazuri complexe și provocatoare. Însă realitatea lui Denzel este alta: una în care colegii îl văd prea naiv ca să poată fi corput.

Matei Dima, care este actor și producător al filmului, este convins că noua producție va avea un succes uriaș. Distribuția filmului beneficiază de nenumărate tinere talente ale cinematografiei românești, printre care și personajul consacrat deja în comedia românească: vestitul Garcea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si