Horoscop 13-14 mai 2023. La finalul acestei săptămâni Mercur iese din retrograd și își va începe mișcarea directă de pe 14 mai 2023. Zodiile trebuie să accentueze în această perioadă propriile planuri   și vor vedea cum acestea încep să se contureze.

Citește și: Horoscop 12 mai 2023. De ce schimbări vor avea parte nativii?

Horoscop 13-14 mai 2023.

Horoscop 13-14 mai 2023. Zodiile care pun accent pe planurile de viitor în weekend!

[Sursa foto: PixaBay]

Berbec

Berbecii încep un weekend ideal cu o excursie în afara orașului, într-un loc pitoresc și liniștit. Participarea la un workshop sau o clasă care îi/ le pasionează aduce oportunitatea de a învăța și de a interacționa cu oameni noi. Energia îi/ le încurajează să analizeze cu atenție relațiile și situațiile care le pot afecta iubirea de sine, astfel încât să poată decide dacă acestea funcționează cum trebuie sau trebuie să le lase în trecut.

Taur

Taurii sunt creativi și se pregătesc pentru surprize, asigurându-se că au tot ce le trebuie pentru a face față oricăror obstacole. Mercur se pregătește să iasă din retrograd și le lumineze sectorul resurselor materiale. Poate doresc să acorde o atenție mai mare situației financiare, contului bancar și facturilor pentru a se asigura că totul este în ordine, așa cum le place.

Citește și: Jupiter intră în zodia Taurului, începând cu 16 mai 2023. Cum sunt afectate zodiile de acest aspect astrologic

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Horoscop 13-14 mai 2023.

Horoscop 13-14 mai 2023. Zodiile care pun accent pe planurile de viitor în weekend!

[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Gemenii trebuie să  își asume riscuri. Mercur iese din retrograd și activează învățatul si comunicarea. Este un weekend excelent pentru a participa la un curs pe care ei/ ele și l-au dorit sau la care deja s-au înscris.

Rac

Racii trebuie să fie pregătiți/ pregătite pentru dezvoltări și evenimente neașteptate. Mercur va ieși din retrograd și va aduce lumina în familie și în cămin în acest weekend. Trebuie să se concentreze pe grijă pentru locuința lor și persoanele dragi. Activitățile domestice le vor aduce bucurie și îi/ le vor ajuta să se relaxezi.

Leu

Leii se bucură că sectorul parteneriatelor și relațiilor stabile devine activ și lucrurile pot deveni intense înainte de sfârșitul săptămânii. E momentul perfect ca acele aspecte din parteneriatul lor care ar trebui gestionate și clarificate, să fie mai evidente în acest tranzit. Mercur va ieși din retrograd și va accentua creativitatea. Ei/ ele trebuie să se folosească de toate instrumentele prin care își pot exprima și să se implice în astfel de activități, bucurându-se de momentele și creațiile care au loc în viețile lor.

Fecioară

Fecioarele pot avea parte de întâlniri surpriză cu o mare iubire din trecut sau cu o persoană specială. Dacă se întâmplă așa ceva, merită să fie recunoscători/ recunoscătoare și să se bucure de această ocazie.

Mercur se pregătește să iasă din retrograd în Taur, ceea ce le va aduce o stare de bine și o preocupare pentru propria persoană. Să analizeze mai atent modul în care au grijă de ei/ ele și de sănătatea lor și să facă rapid ceea ce este mai bine pentru ei/ele.

Balanță

Balanțele trebuie să fie curajoși/ curajoase și sară peste obstacolele cu prudență. Trebuie să se bucure de aventură și curaj, dar să fie și înțelepți/ înțelepte în limitele tale. Mercur retrograd activează parteneriatele tale, oferindu-ți oportunitatea de a te conecta mai profund cu persoana iubită. Comunicarea emoțională va deveni mai ușoară acum.

Scorpion

Scorpionii trebuie să fie deschiși/ deschise la surprizele neprevăzute și să ia în considerare nevoile și dorințele tale emoționale. Dacă vor să facă schimbări la serviciu trebuie să se lase ghidați/ ghidate de energia și inspirația pe care le au în weekend. Încrederea și intuiția ta sunt importante.

Citește și: Horoscop 11 mai 2023. O zi dificilă pentru Berbeci

Horoscop 13-14 mai 2023.

Horoscop 13-14 mai 2023. Zodiile care pun accent pe planurile de viitor în weekend!

[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Săgetătorii pot să întâlnească un prieten care are crize existențiale. Fii fără grijă, ești complet pregătit să faci față oricărei situații. Poți vizita o galerie de artă nouă, un restaurant nou sau să faci o activitate pe care ai tot reflectat în ultima perioadă.

Capricorn

Capricornii se gândesc la visele lor care sunt amplificate în această perioadă. Mercur va ieși din retrograd, ceea ce poate duce la o dublare a emoțiilor și percepțiilor paranormale. Meditația și timpul petrecut de unul/ una singur/ singură te poate ajuta să gestionezi mai ușor aceste stări, poți scrie în jurnal ce simți și să procesezi sentimentele tale va fi de ajutor. 

Vărsător

Vărsătorii își exprimă partea nonconformistă a personalității, utilizând toate calitățile lor pozitive pentru a-i impresiona pe ceilalți. Mercur care iese din retrograd activează sectorul prieteniei, așa că este momentul să ieși cu prietenii și să te bucuri de o călătorie în trecut, printre amintirile plăcute sau mai puțin plăcute.

Citește și: Horoscop 11 mai 2023. O zi dificilă pentru Berbeci

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Horoscop 13-14 mai 2023.

Horoscop 13-14 mai 2023. Zodiile care pun accent pe planurile de viitor în weekend!

[Sursa foto: PixaBay]

Pești

Peștii trebuie să șină bine cardul și banii în portofel, ei/ ele sunt predispuși/ predispuse la cheltuieli. Dacă trebuie să cheltuie, ei/ ele trebuie să încerce să rămână în bugetul pe care l-au stabilit. Sunt predispuși/ predispuse să cheltuie mai mult decât este necesar, și trebuie să realizeze acest lucru. Pentru că Mercur iese din retrograd, s-ar putea să experimentezi preocupări și întâlniri cu persoane mistice în viața ta. Din acest motiv sunt mai sensibili/ sensibile decât de obicei, emoțiile lor sunt mai intense și visele lor sunt foarte puternice. 

Citește și: Horoscop 10 mai 2023. De ce schimbări vor avea parte nativii? Surprize majore pe toate planurile!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si