Horoscop 14 martie 2023. Cum se anunță ziua de 14 martie pentru nativii din zodiac? Vezi aici cum se descurcă următoarele zodii.  

Vești nu prea bune pentru  două zodii. Cum se anunță începutul de săptămână?

Berbec

Horoscop 14 martie 2023. O zi cu tensiuni maxime pentru două zodii

Horoscop 14 martie 2023. O zi cu tensiuni maxime pentru două zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Seriozitatea exagerată nu ți se potrivește. Încearcă să fii mai zâmbăreț și să te bucuri mai mult de viață.

Veselia ta îi va bucura și pe cei din jur și le vei transmite o energie pozitivă.

Taur

Ești stresat și treci printr-o perioadă mai agitată. Tratează lucrurile cu calm, deoarece tot ceea ce faci acum va avea rostul său mai târziu. Nu te panica și ia lucrurile ca atare.

Gemeni

Horoscop 14 martie 2023. O zi cu tensiuni maxime pentru două zodii

Horoscop 14 martie 2023. O zi cu tensiuni maxime pentru două zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Ești foarte îngrijorat din motive nu chiar serioase, așa că astrele îți recomandă să te delectezi cu o carte bună, una din bibliotecă sau una pe care o poți achiziționa. Citește ceva ce îți place și relaxează-te.

Citește și: A murit Mystic Meg, cel mai cunoscut astrolog din Marea Britanie, care a prezis câștigurile la loto

Rac

E timpul să faci o vizită părinților tăi, deoarece te vei binedispune instant. Momentele petrecute alături de cei dragi sunt o adevărată terapie pentru tine, mai ales că ești un nativ familist.

Leu

Te simți obosit, așa că nu pune presiune pe tine.

E normal, ca oameni, să mai cedăm. Acordă-ți timp și liniște și stai mai mult timp acasă, până simți că ți-ai mai revenit.

Fecioară

Și pentru Fecioare e o perioadă destul de tensionată, așa că o terapie prin cumpărături sună cel mai bine. De asemenea, vei petrece timp cu o persoană apropiată ție. 

Balanță

Încearcă să nu te implici în situații din care ieși foarte greu și care te consumă atât fizic, cât și psihic. Un masaj de relaxare ți-ar prinde bine, de asemenea și o ieșire în oraș cu prietenii, pentru a nu mai fi tensionat.

Scorpion

Ai mai multă grijă de tine, pune-te pe primul loc. Astăzi răsfață-te, mergi la o plimbare, dacă nu chiar într-o vacanță și vei vedea ce bine te vei simți.

Săgetător

Te simți mândru de tine, dar tot nu îți acorzi suficientă atenție. Pui grijile celorlalți mai presus de ale tale, iar acest lucru se vede și se simte și în rutina de zi cu zi. 

Capricorn

Nu ai mai avut timp de tine, dar nici de relația cu partenerul, iar acest lucru se reflectă în relația de cuplu și în probleme care apar. Încearcă să lași grijile de la locul de muncă de-o-parte și acordă mai mult timp familiei. 

Vărsător

Horoscop 14 martie 2023. O zi cu tensiuni maxime pentru două zodii

Horoscop 14 martie 2023. O zi cu tensiuni maxime pentru două zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Pentru Vărsători se anunță o zi minunată din toate punctele de vedere. O plimbare de relaxare ar fi cireașa de pe tort! 

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Citește și: Dragostea e imprevizibilă. Un columbian s-a logodit cu o păpușă din cârpe pe nume Natalia. Logodnica bărbatului este „însărcinată pentru a treia oară”

Pești

Încearcă să nu iei astăzi nicio decizie importantă cu privire la o investiție. În schimb, acordă mai mult timp familiei, în special celor mici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si