Horoscop 20 mai 2021. Ghinioanele se țin scai de o zodie joi. Nimic nu funcționează nici pe plan personal, nici pe plan profesional!

Horoscop 20 mai 2021 pentru toate zodiile

Iată zodiacul complet al zilei de 20 mai 2021 pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Soarele iese, în sfârșit, pe strada voastră.

Veți avea parte joi numai de energii pozitive și oameni cu care veți comunica excelent. Pe seară, veți avea parte de momente de relaxare.

Taur

Relația cu o persoană aflată la distanță va avea parte de îmbunătățiri considerabile. Dar asta numai după ce vă veți spune ce aveți de spus. Ați amânat asta de foarte mult timp.

Citeste si: Horoscop 19 mai 2021. O zi în care norocul îi va surâde acestei zodii

Horoscop 20 mai 2021. Ghinion maxim pentru o zodie. Nimic nu îi merge bine!
Horoscop 20 mai 2021. Ghinion maxim pentru o zodie. Nimic nu îi merge bine!

Gemeni

Joi, veți avea ghinion maxim. Din păcate, la job veți primi o veste extrem de proastă. Pe partea familială, veți avea parte de un conflict major pe o problemă mai veche.

Rac

Casa și familia sunt sectoarele norocoase ale zilei pentru Raci. Partenerul de viață va veni cu o idee genială pe care o veți planifica pentru perioada următoare.

Leu

Este ziua perfectă să faceți un plan pentru concediu. Mai ales, că se prevăd cheltuieli neprevăzute în perioada următoare. Atenție și la sănătatea. Pot apărea probleme minore, dar iritante.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop. Zodia care NU va iubi niciodată cu adevărat

Fecioară

Gestul unei persoane apropiate te va impresiona. Fie că va fi un cadou sau o veste excelentă, bucuria va fi maximă. Mare atenție la buget! Banii vă cam scapă printre degete.

Balanță

O zi cu emoții pentru Balanțe. Rezultatul unor analize vă vor da bătăi de cap. Încercați să luați lucrurile așa cum vin și să nu vă agitați prea tare.

Scorpion

E vremea să puneți piciorul în prag la job! Cereți-vă drepturile și veți avea parte de o surpriză. O sumă de bani consistentă vă va intra în cont.

Citeste si: Mercur retrograd 2021. Cum influențează fiecare zodie în parte

Horoscop 20 mai 2021. Ghinion maxim pentru o zodie. Nimic nu îi merge bine!
Horoscop 20 mai 2021. Ghinion maxim pentru o zodie. Nimic nu îi merge bine!

Săgetător

Relația de cuplu scârțâie. Asta se întâmplă de ceva vreme... Nu e o zi tocmai potrivită să tranșați situația. Așa că mai bine evitați orice fel de conflict.

Capricorn

Horoscopul din 20 mai 2021 aduce pentru Capricorni vești foarte bune. E ziua voastră de aur și veți avea parte numai de bucurii.

Vărsător

Sănătatea vă aduce ceva probleme. Ar fi bine să nu mai amânați și să mergeți la medic pentru a le rezolva cât mai repede. În sfera banilor, stați excelent!

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Horoscop 2021: Este anul lor! Zodiile privilegiate de astre: Totul le merge din plin

Pești

După o dimineață tensionată, spre seară toate încep să meargă ca pe roate. Încercați să nu vă epuizați! O întâlnirea cu prietenii pe seară vă va relaxa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si