Horoscop 31 decembrie 2022. Horoscopul zilei de sâmbătă, 31 decembrie 2022 anunță că unele zodii își doresc mai mult ca oricând să stea în compania familiei, a persoanelor dragi și a prietenilor. Surprizele ar trebui primite așa cum se cuvine, mai ales dacă sunt din partea unor persoane importante. Nativii din zodiac își vor da seama cât de important este timpul petrecut cu familia sau un simplu telefon care îi bucură pe cei/ cele dragi.

Horoscopul zilei de 31 decembrie 2022 pentru toate zodiile

Iată  horoscopul zilei de 31 decembrie  pentru toate semnele zodiacale!

Citește și: Horoscopul anului 2023

Horoscop 31 decembrie 2022.

Horoscop 31 decembrie 2022. Zodia care are multe lucruri de făcut la locul de muncă

[Sursa foto: PixaBay]

Berbec

Berbecii pot primi ocazia vieții lor care are legătură cu o dorință mai veche despre planul profesional.

Taur

Taurii au parte de o surpriză din partea unui prieten. Vor rămâne uimiți/ uimite când vor vedea lucrurile pe care i le-au pregătit de atâta timp.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Horoscop 30 decembrie 2022. Zodiile care fac schimbări profesionale și personale

Horoscop 31 decembrie 2022.

Horoscop 31 decembrie 2022. Zodia care are multe lucruri de făcut la locul de muncă

[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Gemenii devin tot mai înțelegători/ înțelegătoare. Persoanele apropiate lor se întreabă ce se întâmplă cu aceștia/ acestea în ultima perioadă de timp.

Rac

Racii petrec mai mult timp în compania familiei și a persoanelor apropiate. În ultima perioadă au omis să facă acest lucru și acu pot recupera liniștiți/ liniștite timpul petrecut împreună.

Leu

Leii ar putea să își schimbe locuința și totul din cauza vecinilor care sunt din ce în ce mai gălăgioși. Nu mai pot lucra și simt că nu se mai pot odihni din cauza gălăgiei pe care aceștia o fac la ore nepotrivite.

Fecioară

Fecioarele au stabilit să petreacă Revelionul cu prietenii. Este foarte important să nu uite de cei dragi în noaptea dintre ani, un telefon și un gând bun îi va bucura pe cei apropiați care le-au fost alături mereu.

Balanță

Balanțele vor să facă cât mai multe sarcini la serviciu. Superiorii vor aprecia gestul făcut de ei/ ele dar ar trebui să știe că oboseala îi/ le va cuprinde și ar trebui să aibă grijă din acest punct de vedere pentru ca sănătatea lor să nu aibă de suferit.

Scorpion

Scorpionii merg într-o călătorie, acea vacanță la care au visat de foarte mult timp. Vor merge în vacanța mult dorită cu partenerul de cuplu unde se vor bucura de timp petrecut împreună și multă relaxare după o perioadă aglomerată.

Citește și: Horoscop 29 decembrie 2022: Cele mai norocoase zodii înainte de Anul Nou

Horoscop 31 decembrie 2022.

Horoscop 31 decembrie 2022. Zodia care are multe lucruri de făcut la locul de muncă

[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Săgetătorii vor petrece Revelionul alături de familie, stând la masă. Este cea mai bună alegere pe care o pot face pentru noaptea de Anul Nou și se vor bucura împreună de noaptea dintre ani.

Capricorn

Capricornii au avut o perioadă neclară în ultima perioadă pe care acum reușesc să o depășească. Își dau seama că nu trebuie să se lase afectați/ afectate de ceea ce spun persoanele din jurul lor și cel mai bine este să vadă de lucrurile care sunt importante pentru ei/ ele cu adevărat.

Vărsător

Vărsătorii pregătesc tot felul de bucate care mai de care mai speciale. Familia, rudele sau prietenii apropiați îi vor vizita și este important ca masa să arate frumos pentru persoanele speciale din viețile lor.

Pești

Peștii se ocupă de cumpărături. Au uitat să cumpere unele lucruri importante pentru a pregăti preparatele pentru masa de Anul Nou și merg la magazin pentru a lua ce au uitat de pe lista de cumpărături.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Horoscop 28 decembrie 2022: Zodiile care au parte de mult noroc în dragoste


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si