Horoscop 4-5 martie 2022. Gemenii vor fi nemulțumiți, iar Capricornii vor întâmpina probleme la locul de muncă. Este recomandat să renunțați la anumite activități, situații sau persoane care vă țin pe loc. Optimismul și o bună organizare vă vor ajuta să treceți peste aceste momente.

Horoscop 4-5 martie Berbec

Vineri, berbecii au așteptări mari din partea persoanelor apropiate, iar din nefericire vor ajunge să fie dezamăgiți de aceștia.

Este o zi productivă din punct de vedere provesional. Sâmbătă, berbecii intră în posesia unui proiect important care va necesita toată enrgia și toate cunoștințele pe care aceștia le dețin. Este nevoie de multă răbdare și relaxare.

horoscop 4-5 martie 2022

Berbecii vor fi dezamăgiți.

[Sursa foto: istockphoto.com]

Horoscop 4-5 martie Taur

Pe 4 martie tot efortul va fi recunoscut, veți primi recompense în acest sens. Rezultatele muncii încep să prindă contur, iar astăzi este o zi benefică pentru a rezolva cu tact și profesionalismorice problemă care vă apare în cale.

Citeste si: Mesaje de Ziua Femeii 2022: La mulţi ani de 8 Martie!

Sâmbătă, taurii au parte de o provocare care le va aduce confuzii și stres, dar cu toate acestea sunt singurii care pot rezolva aceste probleme, iar la final își vor da seama că a fost o provocare frumoasă, nu doar obositoare.

Horoscop 4-5 martie Gemeni

Gemenilor le este recomandat să își redecoreze întreaga casă. Sunt mulțumiți atât din puct de vedere profesional, cât și personal, dar se pare că mai au de lucrat pentru a ajunge acolo unde își doresc. Sâmbătă vor fi pesimiști și confuzi. Sunt sfătuiți să se implice în cât mai multe lucruri, căci rezultatele vor fi unele pe măsură. Emoțiile negative trebuie lăsate în urmă!

Horoscop 4-5 martie Rac

Pe 4 martie racii nu au o stare foarte bună. Cu toate acestea, în sfera profesională lucrurile încep să prindă contur. Superiorii se vor gândi să vă acorde un bonus. Sâmbătă, veți fi cuprins de dragostea celor apropiați, iar asta vă va oferi încredere și motivație pentru a merge mai departe. Astrele spun că această provocare poate fi îndeplinită cu succes.

Horoscop 4-5 martie Leu

Vești excelente vin de la locul de muncă. Superiorul va intra în vorbă cu dumneavostră și veți primi o veste care o să vă bucure extrem de mult. Pe plan sentimental totul merge perfect. Puneți accentul pe carieră și pe proiectele de care trebuie să vă ocupați.

Citeste si: Horoscop 4 martie 2022. Două zodii își întâlnesc marea iubire. Apar noi oportunități în carieră

Atenția trebuie să se îndrepte spre partenerii de afaceri care ar putea cauza câteva probleme. Sâmbătă, leilor le este recomandat să își păstreze calmul și răbdarea și să își ia timp pentru a lua anumite decizii. Se pot baza pe un membru din familie sau pe o persoană apropiată. Energia negativă va dispărea treptat, iar buna dispoziție va reveni la cote maxime, rezultatele nu vor întârzia să apară.

Horoscop 4-5 martie Fecioară

Vineri îi îndepărați pe cei din jur, acest lucru este unul greșit, chiar dacă ați avut parte de dezamăgiri în ultima perioadă. Este o zi prielnică pentru a ieși din zona de confort și pentru a începe noi proiecte la locul de muncă. Aveți răbdare astăzi, iar atenția nativilor va cădea pe detalii care vă vor ajuta să evoluați mai repede. Seara este dedicată partenerului de cuplu. 

Citeste si: Ținute feminine pentru planuri de primăvară

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sâmbătă apar probleme financiare, dar nu este de speriat căci noutatea va aduce în viața ta căi prin care îți poți mări veniturile. Gândește-te dacă vrei ca timpul tău liber să fie alocat pentru o activitate care să îți aducă bani. Ai nevoie de adrenalină pe care o vei întâlni în provocări inedite în următoarele săptămâni.

Horoscop 4-5 martie Balanță

Vineri veți fi cuprins de o stare de negativism, purtați pică persoanelor care au obținut rezultate mai bune decât voi. Pentru a obține aceleași rezultate remarcabile trebuie să aveți încredere în forțele proprii. Astăzi decideți să lasați deoparte viața profesională și să acordați atenție partenerului de cuplu. Dacă veți fi sincer, lucrurile vor evolua frumos, dar compromisurile vor fi necesare în astfel de situații. 

Citeste si: Horoscopul săptămânii

Sâmbătă vă veți simți descurajat din cauza banilor, dar este doar o simplă perioadă pe care o veți depăși. Vor urma perioade fericite, vei prinde curaj, iar situațiile te vor aduce din nou în siguranță din toate punctele de vedere. 

horoscop 4-5 martie 2022

Balanțele sunt dezamăgite din cauza problemelor financiare.

[Sursa foto: istockphoto.com]

Horoscop 4-5 martie Scorpion

Vineri simțiți că aveți nevoie de o vacanță, visați să mergeți într-un loc călduros, pentru a recăpăta toată energia epuizată, de la soare. Stați cu gândul la o escapadă iar acest lucru o să fie observat de șefi și puteți avea probleme. Sâmbătă te întâlnești cu experiențe și cu oameni noi, pasiune poate lua amploare. Nu ignora acest aspect căci s-ar putea să ajungi departe.

Horoscop 4-5 martie Săgetător

Vineri simțiți nevoia să faceți ceva schimbări și nu știți cu ce să începeți. Pare să fie o zi obositoare. Lucrurile se mișcă repede pe plan profesional, iar partenerul de viață vă invită la o escapadă pentru a mai uita de grijile zilnice.

Citeste si: Mercur reintră în Vărsător începând cu 14 februarie 2022. Cum sunt influențate zodiile

Sâmbătă vă confruntați cu probleme de sănătate. Ai alături persoane care te vor ajuta. Renunță la încăpățânare și lucrurile se vor rezolva de la sine.

Horoscop 4-5 martie Capricorn

Nu sunteți hotărâți dacă să vă luați sau nu un animal de companie. Vă doriți acest lucru de mult timp, nu mai amânați momentul, veți fi în culmea fericirii. La serviciu veți avea nevoie de ajutorul colegilor pentru a da randament, apelați cu încredere! Veți găsi alături de ei cele mai bune și rapide soluții pentru a rezolva lucrurile.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Sâmbătă ai ocazia să te faci remarcat prin ceea ce iubești cel mai mult. Vei ieși din zona ta de confort si trebuie să îți asumi riscul pentru a trece la următorul nivel. Trebuie să îți faci curaj pentru că deții toate armele pentru a trece mai departe.

Horoscop 4-5 martie Vărsător

Sunteți stresat, proiectele acumulate în ultima perioadă vă fac să credeți că nu sunteți potrivit pentru actualul loc de muncă. Iată că a venit momentul să faceți o schimbare. Nu este o zi tocmai bună, vă este greu să vă concentrați, o persoană mai în vârstă din familie vă oferă toate sfaturile de care aveți nevoie. Astrele vă spun să alegeți cu inima!

Sâmbătă este recomandat să nu cheltui și să nu faci investiții.Apar conflicte în legătură cu oamenii din viața ta în care ți-ai pus toată speranța. Trebuie să înveți din grelșeli și să nu le mai repeți.

Horoscop 4-5 martie Pești

Vreți cu orice preț să vă mutați într-un alt oraș, dar sunteți speriați de gândul că nu o să vă puteți acomoda. Faceți ceea ce vă spune inima și nu va exista loc de regrete! Vineri este o zi aglomerată în care aveți nevoie de atenție și simț de răspundere. Puteți rămâne câteva ore peste program, beneficiile și aprecierile vor apărea și ele. Aveți parte de tot sprijinul persoanei iubite.

Citeste si: Luna Nouă în Pești 2 martie 2022. Cum ne afectează acest fenomen astrologic?

Sâmbătă ești cuprins de o stare de dezamăgire. Prietenii dragi care îți spuneau că îți vor fi mereu alături, te-au părăsit. Nu ține pe nimeni cu forța în viața ta și acceptă lucrurile așa cum sunt!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si