Horoscop azi. Venus este retrograd începând de duminică, 23 iulie. Nu doar Mercur este singurul corp ceresc care pare să se miște înapoi (adica sa retrogradeze) din perspectiva noastră pe Pământ.

Horoscop. Ce înseamnă Venus retrograd

Horoscop. Venus intră în retrogradare în 23 iulie și o să fie retrogradă până pe 4 septembrie în Leu.

Horoscop.

Tranzitul planetei Venus în semnul Leului va fi unul de lungă durată, până în Octombrie, deci vom avea timp suficient să înțelegem ce vrea de la noi, potrivit Astro Cafe.

Citește și: Horoscop 24 iulie 2023: Zodiile care încep săptămâna cu dreptul

Horoscop Venus retrograd.  Venus retrogradează o dată la un an și jumătate, e un tranzit important și care de multe ori lasă urme serioase, pentru că ne cam pune pe reevaluat tot ce ține de viața noastră.

Horoscop Venus retrograd.  Cumva, vom fi puși în situația de a derula cu încetinitorul imaginile astfel încât să putem vedea mai bine acele aspecte importante din viețile noastre, asupra cărora trebuie să ne concentrăm.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Horoscop Venus retrograd.  Pentru a înțelege ce anume avem de evaluat și reevaluat ar trebui să înțelegem despre ce anume este Venus. În primul rând, când ne gândim la Venus, ne gândim la relații, angajamente, căsătorie și la tot ce înseamnă zona asta de colaborări.

Horoscop azi Venus retrograd. 

Horoscop azi Venus retrograd. 

În horoscop, Venus ține de relațiile de asociere în special acele asocieri contractuale dar se ocupă și de sentimente, iubire, plăceri și valori personale: Ce ne place și ce nu ne (mai) place? Ce este relevant acum pentru noi? Ce este important, ce contează cu adevărat, în această

etapă a vieții noastre? Ce ne stirbește bucuria de viață?

Venus retrograd în Leu, 23 iulie- 4 septembrie. Revizia tehnică a relațiilor

Cu Venus retrogradă în Leu, vom vedea că nu este loc de virgule sau puncte de suspensie. Leul este semnul Soarelui, semn fix și când se uită într-o direcție vede radical totul, practic există doar alb sau negru.

Citește și: Horoscop august 2023: Ultima lună de vară aduce schimbări majore în viața acestor zodii

Horoscop Venus retrograd în Leu -  Ne vom întreba pe cine iubim, cine ne place, ce ne place și ce nu ne place? Suntem într-un alt moment în viața noastră față de cum eram acum un an și jumătate și cumva trebuie să evaluăm cu luciditate ce anume mai este relevant pentru noi.

Horoscop Venus retrograd în Leu - 

Horoscop Venus retrograd în Leu 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Horoscop Venus retrograd în Leu -  De exemplu, într-o relație ne dăm seama că există lucruri pe care le putem negocia si lucruri care sunt nenegociabile. Si e necesar să stăm cu adevărul, oricât de inconfortabil ar fi, și să ne comunicăm limitele.

Perioada de retrogradare a planetei Venus o să fie cu foarte mult tumult interior și relațional. Toate relațiile sunt testate. Iubirea este verificată.

Sursa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si