Iată horoscopul săptămânal pentru 12-18 iulie 2021. Astrele prevăd pentru unele zodii o nouă săptămână plină de provocări, noi schimbări la locul de munca, dar si in viata personala. Unele dintre zodii vor fi foarte productive in urmatoarea perioada. 

Horoscopul săptămânii 2- 8 august pentru toate zodiile

Berbec

Berbecilor nu le va merge totul asa cum isi doresc. Poate că nu simți nici o bucurie legată de munca ta sau nu ești plătit cat trebuie.

Nu iti convine, așa că este momentul să faci o schimbare. Gândește-te ce posiibiități ai pentru a schimba direcția. Îți imaginezi diferite scenarii pentru a merge unde dorești. Cuvântul care continuă să-ți sune în urechi este „libertate”. Pașii mici de astăzi te vor ajuta mâine.

Taur

Taurii ies din rutina zilnica si fac noi schimbari. Te întrebi dacă vrei să-ți continui cariera sau sa schimbi ceva. La servicu ești foarte solcitatat și te simți blocat, deoarece ai dedicat deja mult timp și energie acestui drum. Împreună cu partenerul vrei să te plimbi prin oraș și să-ți satisfaci mici plăceri culinare. Mergi la cumpărături. 

Gemeni

Ai foarte multe de spus, iti vin zeci de idei in minte, doar trebuie sa le si aplici. Ideile tale i-ar putea uimi pe unii dintre apropiatii tai. O persoană cu autoritate îți va bloca planurile de afaceri. Însă relațiile cu familia vor fi minunate.

Puteț lua masa în oraș și depănați amintiri. 

Horoscop săptămâna 2 - 8 august 2021. O nouă săptămână plină de provocări pentru unele zodii
Horoscop săptămâna 2 - 8 august 2021. O nouă săptămână plină de provocări pentru unele zodii[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop 30 iulie 2021. Decizii importante în viața sentimentală pentru aceste zodii

Rac

Se pare ca in aceasta perioada vei fi inconjurat de diverse obiecte strălucitoare și lucruri de valoare, pe care nu doar ca ti le doresti, dar le si poti avea. Însă, ceva ce vrei să faci îți poate depăși bugetul.

Uneori emoția îți poate conduce deciziile. Folosește-te de tehnologie. Este o zi bună pentru a învăța cum să navighezi pe telefon, să folosești aplicații de productivitate sau să descarci o aplicație de cheltuieli. Încearcă să editezi un videoclip, să faci muzică pe computer sau artă pe tabletă.

Leu

Stii sa te faci vazut, dar stii si cum se negociază. Ia-ți locul în capul mesei și arate-le tuturor de ce esti in stare. S-ar putea să ai o discuție cu partenerul despre perspectivele pe termen lung ale relației voastre. Stabilești linii directoare care duc la conviețuirea, împărțirea banilor sau punerea la punct a unui contract prenupțial. Nu toate lucrurile pot fi rezolvate într-o singură zi, dar acesta este un punct de pornire. Esti pregatit sa cheltui ceva bani pe diverse obiecte. Recomadat ar fi sa iei un prieten cu tine pentru a te ajuta să nu-ți depășești bugetul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Horoscop săptămâna 2 - 8 august 2021. O nouă săptămână plină de provocări pentru unele zodii
Horoscop săptămâna 2 - 8 august 2021. O nouă săptămână plină de provocări pentru unele zodii[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop august 2021. O lună cu schimbări majore în viața sentimentală pentru aceste zodii. Ce ne spun astrele?

Fecioara

În aceasta saptamana, fecioarele simt nevoia de a lua o pauza mai lunga de la tot. Se pare ca în următoarea perioada nu prea vei avea  ai chef să faci nimic, ceea ce este foarte diferit pentru tine. Poate dorești să stai în pijamale, într-un hamac sub un copac umbros. Ori vreun joc video care te duce într-o lume magică în care ești șef, iar magia ta este admirată de regat. Cu alte cuvinte, distrează-te. Îi provoci pe cei din jur pentru șiîți încălci propriile reguli. Cine spune că nu poți lua desert la micul dejun?

Balanta

Posibil să descoperi un nou hobby pentru că va iesi la iveala un talent ascuns. Daca nu stii ce ai putea sa faci in timpul tau liber, contactează-ti prietenii sau ai putea descoperi un instrument muzical sau o tehnică de artă care te entuziasmează. 

Scorpion

Ai o putere de perceptie de neegalat. Acum vei înțelege care este calea pe care trebuie sa o urmezi. În unele zile, simți că familia ta nu te înțelege. Dar nu trebuie să renunți la ce dorești. Este vorba de a crede în tine și de a-ți urma calea. Dacă ești în căutarea iubirii, o întâlnire întâmplătoare ar putea duce la ceva extraordinar. Dacă ai un partener, este timpul să-l surprinzi cu un mic cadou sau să- declari dragostea ta. 

Sagetator

Esti preocupat de noile oportunitati ce pot veni cu usurinta spre tine in aceasta perioada. Însă săptămâna aceasta, lucrurile mici aduc rezultate. Îți dau de furcă unele schimburi de păreri sau documente oficiale. Acceptă această sarcină așa cum este și o vei rezolva. Nu ai chef să mergi la muncă, vrei o schimbare de rutină pentru a face ceva care îți place cu adevărat. Ia o pauzăiâ și găsește câteva ore să stai și să meditezi pentru a aduce mai multă bucurie vieții tale. Fă o listă cu ceea ce îți place să faci și lasă Universul să-ți ofere oportunități de a face aceste activități profitabile.

Capricorn

În aceasta saptamana vei încerca să-ți gestionezi bugetul astfle încât să faci o achiziție importantă. Este o chestiune de nevoi versus dorințe. Fii practic și ia în considerare dacă poți găsi o modalitate pentru anularea taxelor sau să găsești surse de venituri suplimentare. Dacp ești în căutarea dragostei, s-ar putea să întâlnești persoana potrvită la un curs de vară. Dacă te afli într-o relație, atunci folosește această energie pozitivă pentru a afla mai multe despre celălalt. Povestește despre copilăria ta. Vorbește despre lucrurile care îți plac.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Care este semnificatia caselor astrologice

Varsator

Esti pregatit sa dai cartile pe fata si sa spui tot ce ai pe suflet, dar ai grija asta te-ar putea costa mult. Astfel, în mod surprinzător, îți vei cere scuze de ce nu este momentul potrivit sau de ce nu ești persoana potrivită. Totodată, este timpul să-ți crezi prietenii, mai degrabă decât diavolul de pe umăr. Ai putea primi un cadou valoros de la un membru al familiei. Acest lucru poate deveni o sursă pasivă de venit, dar te vei și îngrijora. 

Pesti

În aceasta saptamana poti fi optimist și productiv. Însa vei mai avea si momente de anxietate, deoarece  te gândești la lucruri pe care nu le poți controla. Încearcă să meditezii pentru a te relaxa, scrie-ți gânduriile, vorbește cu un prieten. În schimb, este momentul să fii romantic alături de partenerul tău.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si