Horoscop săptămânal 2- 8 mai 2022. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 2 – 8 mai 2022 se numără și cea a Berbecilor care se preocupă mai mult de înfățișarea lor și pot face schimbări de look. 

Berbec

Comunici cu foarte mare uşurinţă şi finalizezi toate discuţiile importante. Ai putea să îţi foloseşti conexiunile private pentru a progresa în carieră.

Împărtăşeşte-ţi ideile la locul de muncă. 

Citeste si: Horoscop 3 mai 2022: Cea mai bună perioadă pentru aceste două zodii

Când vine vorba de viaţa ta sentimentală eşti cu picioarele pe pământ. Eşti practic şi răbdător.

Taur

Dacă există lucruri pe care nu le-aţi spus celor dragi, membrilor familiei, prietenilor sau colegilor, vă puteţi aştepta să se declanşeze conversaţii, atât pozitive, cât şi negative. S-ar putea să vă simţiţi chiar relaxaţi în legătură cu discuţiile mai serioase. Veţi putea găsi şi crea frumuseţe în cadrul unor sarcini simple. Veţi obţine plăcere făcând treburile casei, pornind de la curăţenie şi terminând cu organizarea.

Gemeni

Începi săptămâna distrându-te.Ţi-e uşor să creezi legături emoţionale puternice cu oameni, prin comunicare, dacă eşti convins că aceştia te vor sprijini cu adevărat în viitor. Eşti

gată să îţi împărtăşeşti din nou gândurile şi ideile. Eşti încurajat să te concentrezi pe ceea ce se întâmplă în lumea ta interioară şi nu pe ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Rac

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Lipsa energiei pe semnele active de Foc vă înmoaie şi va trebui să puneţi frână. Primele patru zile ale săptămânii vin cu lipsă de armonie în zona de sănătate şi de ritm de viaţă. Multe lucruri se vor opri, căci vor necesita o dezvoltare mai detaliată şi, astfel, va fi dificil să obţineţi rezultatele dorite doar pe baza entuziasmului. În această perioadă, este important să găsiţi timp pentru relaxare şi întărire a sănătăţii, astfel încât să puteţi reîncărca aura şi restabili puterea pierdută.

Leu

Toţi ochii sunt pe tine şi eşti în centru atenţiei. Este momentul ideal pentru a spune poveşti, a te răsfăţa cu istorioare de alcoov şi chiar să devii viral pe reţelele de socializare. Să îţi faci prieteni acum va fi foarte uşor. Astrele îţi activează zona carierei şi imaginei publice. Ar putea fi timpul unor schimbări benefice.   

Fecioară

Cu Venus în Berbec, Fecioarele pot avea parte de oportunități de câștig prin intermediul partenerului de viață sau ca urmare a unor asocieri în care intră. În plus, conjuncția din Taur poate aduce evenimente neașteptate menite să le răstoarne niște credințe și principii. Astfel, mulți nativi intră pe o nouă cale de evoluție și se maturizează.

Balanță

Balanțele au parte de ingresul lui Venus în sectorul relațiilor și poate începe o perioadă dinamică în cuplu, dar care aduce ocazia îmbunătățirii conexiunii cu partenerul.

Cei singuri pot începe noi relații, însă grijă la pasiunile bruște. Poate fi vorba doar de un foc de paie. De asemenea, mai multă atenție la propunerile de asociere și investiții pe care le primesc săptămâna aceasta.

Scorpion

Începi săptămâna cu o înţelegere sau un acord important. Foloseşte-ţi şiretenia naturală sau cuvinte strategice pentru a obţine cea mai bună ofertă. Mintea ta curioasă face o incursiune printre tabuurile emoţionale în următoarea perioadă. Astrele te încurajează să mergi adânc şi să vorbeşti despre orice şi cu oricine, chiar dacă pe unii îi faci să roşească. Relaţional poţi rămâne foarte calm când primeşti o veste surprinzătoare. 

Săgetător

Săgetătorii se bucură de activități alături de persoana iubită sau de copiii și aduc îmbunătățiri vieții sentimentale. Trebuie să aibă grijă că va crește și dorința de flirt și aventură. Cei singuri pot începe noi povești de dragoste, dar s-ar putea să nu fie de lungă durată. La locul de muncă pot să apară evenimente neașteptate care să aducă schimbări bruște, fie de program, de sarcini, poate chiar noi colegi cu care să fie nevoiți să interacționeze.

Capricorn

Capricornii sunt susținuți de tranzitul lui Venus prin Berbec să-și îmbunătățească viața de familie și să se apropie mai mult de părinți. În plan sentimental se pot aștepta la surprize odată cu conjuncția Soare-Uranus. Poate fi vorba de o dragoste la prima vedere. În cazul celor care sunt părinți, surprizele pot veni din zona copiilor.

Vărsător

Vărsătorii se bucură de susținere în comunicare și negocieri, dar și în luarea deciziilor importante grație ingresului lui Venus în Berbec. Pe de altă parte, conjuncția Soarelui cu Uranus, guvernatorul lor, schimbări și evenimente neprevăzute care vizează casa și familia. Poate fi vorba inclusiv de o mutare în cazul unor nativi.

Pești

Mintea ta merge cu 100 km pe minut! În următoarea perioadă s-ar putea să fie greu să te gândeşti raţional la toate alegerile pe care trebuie să le faci. Cere sfatul cuiva de încredere. Atenţie la micile detalii din viaţa de zi cu zi, pentru că ele ar putea avea un impact major asupra viitorului. Farmecu tău natural te ajută să atragi oameni minunaţi care te pot ajuta în diferite domenii ale vieţii tale. În relaţii, vezi doar jumătatea plină a paharului şi eşti gata să ierţi pe cineva din trecut.   

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: Horoscopul săptămânii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si