Horoscop săptămânal 6-13 august 2023. Astrele lucrează în favoarea Peștilor! Sunt mai norocoși ca niciodată. Multe schimbări vin, însă sunt excepționale!

Horoscop săptămânal 6-13 august 2023: Peștii au parte de schimbări radicale 

Săptămâna 6-13 august aduce vești noi pentru mai mulți nativi. Cei mai câștigați sunt Peștii, care radiază de fericire! Află ce li se întâmplă Taurilor!

Consultă horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești!

Horoscop săptămânal Berbec

Berbecii se concentrează pe carieră în săptămâna 6- 13 august 2023. Tindeți să fiți irascibili atunci când cineva vă întrerupe, de aceea este mai bine să le spuneți oamenilor direct și calm care sunt nevoile dumneavoastră

Între timp puteți ieși la plimbări nocturne cu prietenii.

Horoscop săptămânal Taur 

Încercați să le arătați tuturor ce puteți. Vă veți simți bine pentru că toată lumea vă remarcă eforturile și vă îndeamnă să continuați. Nu uitați să le arătați cât de mult contează susținerea lor!

Faceți un cadou cuiva. Vă veți simți foarte bine!

Horoscop săptămânal 6-13 august 2023: Peștii au parte de schimbări radicale. Ce se întâmplă cu Taurii?

Horoscop săptămânal 6-13 august 2023: Peștii au parte de schimbări radicale

Horoscop săptămânal Gemeni

Astrele au grijă de dumneavoastră în această săptămână. Chiar dacă vor exista perioade „înnorate” pe cerul vieții dumneavoastră, veți găsi puterea să vă ridicați și să vă continuați treaba.

Este indicat să vă luați concediu o zi sau două, după bunul plac, pentru a reflecta asupra vieții. Vă veți cunoaște mai bine!

Horoscop săptămânal Rac 

Tindeți să fiți mai sensibili în această perioadă. Încercați să vă feriți de evenimentele negative.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Aceasta este o perioadă foarte bună să vă apucați de sală. Efortul fizic depus în sala de fitness vă poate aduce bucurii personale.

Horoscop săptămânal Leu 

Săptămâna aceasta puteți câștiga la loto. Totuși, nu le spuneți prietenilor înainte, pentru a nu vă fi furat norocul.

Veți ieși la o cină romantică într-una dintre zile, iar atmosfera va fi una de poveste.

Horoscop săptămânal Fecioară 

Fecioarele nu au parte de noutăți în această săptămâna. Viața dumneavoastră va fi liniștită în această perioadă. Veți dori să vă ocupați de treburile gospodărești și să vă plimbați în timpul liber.

De asemenea, vă gândiți la o reorientare în ceea ce privește cariera dumneavoastră.

Horoscop săptămânal Balanță

La fel ca în cazul Fecioarelor, Balanțele nu vor avea parte noutăți. Totuși, este important să lucrați la dumneavoastră. Chiar dacă este vorba despre schimbarea garderobei sau începerea unui sport, sigur va conta peste mai mult timp.

În această săptămână sunteți relaxați.

Horoscop săptămânal Scorpion

Viitorul este incert pentru Scorpioni. Se pot întâmpla atât lucruri bune, cât și rele. Oamenii din jur v-ar putea testa, așa că fiți atenți!

Pe plan emoțional veți fi bine, pentru că în acest sens, astrele s-au aliniat în favoarea dumneavoastră.

Ieșți cu prietenii și distrați-vă pentru a uita de stres!

Horoscop săptămânal Săgetător

Săptămâna aceasta veți vrea să învățați lucruri noi. Este foarte bine pentru dumneavoastră, pentru că puteți afla lucruri noi despre propria persoană.

Vă veți îndemna prietenii să facă la fel!

Horoscop săptămânal Capricorn

Afacerile nu vă merg bine, așa că trebuie să munciți mai mult. În acest weekend veți depune eforturi mari pentru a vă salva cariera.

E bine să vă stabiliți un plan B.

Horoscop săptămânal Vărsător

Se anunță un weekend excepțional pentru vărsători. Sâmbătă vă veți răsfăța și vă veți simți bine. Faceți o plimbare zilele acestea. Este important să aveți grijă de dumneavoastră.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și:   Astrologie august 2023. Cele mai importante aspecte ale lunii

Horoscop săptămânal Pești

Peștii vor avea parte de schimbări radicale! Această perioadă este una benefică pentru dumneavoastră. În ceea ce privește cariera, veți primi o oportunitate de neratat, iar în ceea ce privește viața personală, veți opta pentru o schimbare de look.

De asemenea, în această săptămână puteți să vă întâlniți sufletul pereche!

Pe 5 august nu este ziua Peștilor. Încercați să vă feriți de oamenii răi și de probleme. Este bine să vă reîncărcați bateriile. Pe 6 august lucrurile reintră în normal și veți putea răsufla ușurați.

Horoscop săptămânal 6-13 august 2023: Peștii au parte de schimbări radicale. Ce se întâmplă cu Taurii?

Horoscop săptămânal 6-13 august 2023: Peștii au parte de schimbări radicale


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si