Horoscop saptămânal  pentru perioada 21-27 februarie. Descoperă previziunile pentru următoarea perioadă și vezi ce te așteaptă în dragoste, sănătate carieră sau în privința banilor. 

Horoscop săptămânal 21 februarie 2022 pentru toate zodiile

Iată  săptămânal pentru 21-27 februarie 2022   pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Anumite persoane din viața ta te vor sprijini în această perioadă.

Acest lucru îți dă oportunitatea să faci lucrurile așa cum îți dorești tu.

Citeste si: Horoscop 19 februarie 2022. Cele două zodii care vor străluci

Vei avea timp pentru sine, timp pentru familie, timp pentru carieră și totul ți se va părea mult mai „ușor de cuprins”. Fii fericit și apreciază această perioadă calmă.

Taur

Horoscop săptămânal 21 - 27 februarie 2022. Predicțiile de ultimă oră pentru fiecare zodie în parte

Horoscop săptămânal 21 - 27 februarie 2022. Predicțiile de ultimă oră pentru fiecare zodie în parte

[Sursa foto: PixaBay]

Fii mai atent la tine și la sănătatea ta. Valorile pe care ți le definești în raport cu cei din jur sunt în centrul atenției tale. O persoană pe care o cunoști întâmplător poate deveni un pion important în viața ta. Mercur in poziția retrogradă te va forța să vorbești despre ceea ce simți în raport cu cineva important pentru tine. 

Gemeni

Horoscop săptămânal 21 - 27 februarie 2022. Predicțiile de ultimă oră pentru fiecare zodie în parte

Horoscop săptămânal 21 - 27 februarie 2022. Predicțiile de ultimă oră pentru fiecare zodie în parte

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Perioada aceasta, motivația de a face multe lucruri va scădea din ce în ce mai mult.

De multe ori, îți pui singură piedici doar pentru că nu ești sigură pe ceea ce reprezinți. Atunci când familia are nevoie de tine, ești mereu prezentă. Dedicarea ta absolută nu este însă apreciată. În această perioadă readu în viața ta entuziasmul de altădată.

Rac

Oamenii care gândesc pozitiv și rămân răbdători, vor avea foarte multe lucruri de câștigat. Evită competițiile de orice fel. Oamenii nu aleg să te menajeze atunci când se simt neîndreptățiți. Comunicarea deschisă și sinceră poate ajuta în acest sens.

Citeste si: Horoscopul săptămânii

Cu siguranță, tu știi mai bine decât oricine cât de important este să faci asta.

Leu

În jurul tău, totul este relativ. După o perioadă destul de lungă în care ai încercat să disimulezi anumite emoții, în sfârșit te vei lăsa condusă de ceea ce simți. Anumite momente din viața ta se poate să nu fie ușor de depășit, mai ales dacă te vei simți mult prea vulnerabilă în raport cu ceea ce se întâmplă.

Fecioară

Oricât de departe sunt anumite persoane, gândul la ele îți oferă suport și înțelegere. Având în vedere că ești o fire strategică și organizată, vei reuși să duci la bun sfârșit planurile pe care ți le-ai propus.

Săptămâna aceasta va fi una productivă și cu multe reușite. Rețeta succesului în săptămâna ce vine sunt răbdarea și încrederea în sine. Nu uita de odihnă!

Balanță

Pentru nativii din zodia balanță, familia va redeveni prioritară. Alături de persoanele apropiate ție reușești mereu să privești cu seninătate la sensul propriei vieți. Toate noile tabieturi sănătoase pe care ți le impui aduc beneficii evidente în viața ta. Ești conștientă că drumul pe care ți l-ai ales nu este unul simplu, dar încerci pe cât de mult posibil să reușești să devină unul frumos.

Scorpion

Horoscop săptămânal 21 - 27 februarie 2022. Predicțiile de ultimă oră pentru fiecare zodie în parte

Horoscop săptămânal 21 - 27 februarie 2022. Predicțiile de ultimă oră pentru fiecare zodie în parte

[Sursa foto: PixaBay]

Pentru scoprioni, venirea primăverii, te face să te reorientezi și  să îți creionezi noi obiective personale. Ai nevoie să faci asta pentru a fi mai în contact cu propriile nevoi și visuri. Fii optimist pentru că tot ce este mai bun vine de acum. Fii zâmbitor și nu uita că poți să reușești orice îți propui.

Săgetător

Alegerile pe care le faci vorbesc de fapt de capacitatea ta de flexibilitate. Pentru săgetători este mult mai important ca ceilalți să fie întâi de toate fericiți. Nu trebuie să ajungi în punctul în care să fii în umbra fericirii celor din jur. La birou este posibil să fii propusă pentru o nouă poziție în departament. Ai grijă la decizia pe care o vei lua!

Capricorn

Pentru capricorni, săptămână din an este marcată de un fenomen astrologic intens. Tot ceea ce vei resimți își va lăsa amprenta asupra stării tale emoționale. Ai vrea să te reorientezi profesional, dar nu ai suficient curaj să faci acest lucru.  Nu te forța mai mult decât este cazul.

Vărsător

Apropierea de primăvară te face să îți recapeți din ce în ce mai mult pofta de viață. Vei învăța să te iubești mai mult pe tine și să apreciezi mai mult tot ce ai. În relațiile cu ceilalți vei avea numai de câștigat și învățat. Este o săptămână dedicată relaxării.

Pești

Pentru nativii zodiei Pești,  sfârșitul de iarnă va fi ghidat la nivel energetic de planetele Saturn și Marte. Implicațiile financiare ale planurilor tale de viitor sunt de luat mai mult în considerare. Încearcă să fii mai precaut și să analizezi totul înainte.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Cum iti dai seama ca iti ascunde ceva in functie de zodia lui

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si