Horoscop.  Cu toții încercăm să găsim momentul perfect pentru o căsătorie și, din fericire, astrologia ne poate ajuta!

Comportamentul nativilor, în fucție de zodia în care s-au născut. Adevărul este că fiecare dintre noi încearcă să găsească momentul perfect pentru a se căsători, dar dat fiind faptul că nu avem capacități de clarvăzători, avem noroc că astrele ne pot ajuta.

Cu ajutorul astrologiei, putem găsi momentul în care să facem pasul cel mare, în funcție de zodia în care ne-am născut.

Dacă ne vom uita la simbolul nostru guvernat de Lună (și deopotrivă la cel al sufletului nostru pereche), putem descoperi cât va dura ca o relație să devină serioasă și să ajungă la următorul nivel.

Când se căsătoresc zodiile? Mai mult decât atât, dacă ne folosim de aceste lucruri, putem crea un mediu fericit pentru amândoi, astfel încât relația să evolueze treptat și natural și, de asemenea, să ne creem posibilitatea pentru a face pasul cel mare și a merge la altar.

Horoscop. BERBEC

Cunoscuți pentru impulsivitatea care îi caracterizează, nativii Berbec sunt primii când vine vorba de stabilitate și siguranță.

Sunt înclinați către a face lucrurile natural și gândesc cu sufletul, așa că au tendința să se grăbească în dragoste și să spună lucrurilor pe nume încă de la început.

Citeste si: Horoscop martie 2020. Viața lor este pe cale să se schimbe. Zodiile care vor avea de luat decizii importante

Horoscop.  Din păcate, viitorul este inconsecvent, dat fiind faptul că uneori se grăbesc prea tare și persoana de lângă ei poate bate în retragere.

horoscop zodii casatorie
horoscop zodii casatorie

Horoscop. TAUR

Chiar dacă Taurii au nevoie de un suflet pereche, sunt genul de nativi care au nevoie de libertate pentru că vor să acționeze cum vor, când vor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Dacă au libertate completă în cadrul unei relații, atunci te vor duce la altar mult mai repede decât te aștepți.

Citeste si: Horoscop primăvară 2020. Ce zodii vor avea o primăvară de vis

GEMENI

Gemenii au nevoie de o persoană care să se califice și ca iubit, dar și ca prietenă. Semn de aer, nativul

Horoscop.  Geamăn așteaptă de la partenerul său nu doar numeroase similitudini, ci și un spirit aventuros.

Citeste si: Horoscop 2020. Trei zodii au șanse să devină miliardare în umătorii trei ani

horoscop zodii casatorie
horoscop zodii casatorie

Dacă vor simți că alături de tine pot trăi o viață lipsită de monotonie, atunci ar trebui să te pregătești să fii cerută în căsătorie.

Horoscop. RAC

Pentru nativii zodiei Rac e foarte important să aibă parte de siguranță, așa că în cazul lor va dura până să se dedice complet și să simtă că sunt pregătiți pentru căsătorie.

Citeste si: Horoscop Cassandra 9-15 martie 2020. Două zodii ajung la epuizare, două zodii se ceartă cu persoana iubită

Întâi, își vor cunoaște sentimentele, vor intra în cercul vostru de prieteni și totodată în familie și abia după ce vor înțelege cum se simt față de voi și anturajul vostru, vor decide

dacă fac sau nu pasul cel mare.

horoscop zodii casatorie
horoscop zodii casatorie

LEU

Leii au tendința să lupte pentru iubire și nu renunță până când nu simt că au reușit.

Horoscop.  Au un „gen” de persoană de care se simt atrași, iar dacă vor da peste acest om, vor face toate demersurile necesare pentru a se asigura că vor forma o familie și vor avea același nume.

horoscop zodii casatorie
horoscop zodii casatorie

Horoscop. FECIOARĂ

Nativii Fecioară sunt foarte răbdători, iar idealul lor este să crească o relație să o lase să se dezvolte natural.

Citeste si: Horoscop bani luna martie. Reușite pe plan financiar pentru anumite zodii

Din păcate, fiind nativi critici din fire, nu se vor arunca într-un mariaj și nici într-o iubire care nu are potențial- sunt foarte analitici, inclusiv în cuplu, fapt ce îi poate încetini, pentru că au tendința de a pune răul pe primul plan.

Citește continuarea pe kfetele.ro

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si