Horoscop.  Descoperă horoscopul dragostei pentru vara 2022. Află predicțiile astrale pentru fiecare zodie!

Horoscop dragoste pentru toate zodiile. Ce zodii vor avea parte de o iubire ca în poveşti în această vară 

Vă oferim câteva descrieri generale pentru fiecare zodie. Nativii zodiacului vor fi foarte romantici la începutul verii. Acest romantism este valabil și pentru cei care nu obișnuiesc să își deschidă prea mult sufletul, astfel că vara aceasta vor pune accentul mai mult pe sentimentele față de partener.

Zodia Berbec

Prima lună a verii va veni cu noi provocări în plan amoros pentru nativii din zodia Berbec. S-ar putea ca unii dintre ei vor fi puși în fața unor decizii importante și nu ar fi exclus chiar să fie nevoie să își încalce anumite principii pentru ca relația de cuplu să funcționeze în continuare. 

Zodia Taur

În această vară, nativii din zodia taur vor putea începe noi povești romantice. Pot trăi totul la intensitate maximă, astfel că vor fi mai pasionali ca niciodată. Începutul verii va fi mai intens și pentru cei aflați deja într-o relație. Taurii vor știi cum să își impresioneze partenerii de viață, astfel că vor avea parte doar de momente plăcute în următoarea perioadă.

Zodia Gemeni

Nativii gemeni vor avea o lună bună în plan personal. Nu vor lipsi dovezile de iubire, momentele romantice, astfel că acești nativi ai zodiacului vor reuși să își găsească echilibrul din punct de vedere emoțional.

Citeste si: Jupiter în Berbec, începând cu 10 mai 2022. Cum vor influențate zodiile de acest aspect astrologic

Horoscop: Zodiile care vor avea parte de o iubire ca în poveşti în această vară

Horoscop: Zodiile care vor avea parte de o iubire ca în poveşti în această vară

Zodia Rac

În această vară, racii pot trăi o povești de iubire ca în filme, dar cu condiția să fie deschiși față de partener. Pentru a putea primi iubire, acești nativi trebuie să învețe să o ofere mai mult, iar atunci totul va merge perfect în viața lor personală.

Zodia Leu

Iubirea ar putea apărea și în viața nativilor din zodia Leu și va depinde doar de ei dacă o vor primi sau nu cu brațele deschise. Leii trebuie să învețe să accepte defectele celor din jur și să nu mai caute perfecțiunea. Poate că acesta este motivul pentru care mulți dintre ei sunt singuri, iar dacă vor rezolva această problemă, viața lor amoroasă se poate schimba.

Zodia Fecioară

Dacă sunteți într-o relație, legătura cu persoana iubită evoluează pe zi ce trece. În această vară, fecioarele pot avea parte de surprize mari. Pot să aibă loc cereri în căsătorie, propuneri legate de viitor, aspectele fiind foarte bune în această lună pentru cei născuți în zodia fecioară.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Lună plină în Scorpion cu eclipsa totală pe 16 mai 2022. Cum vor influențate zodiile de acest aspect astrologic

Horoscop: Zodiile care vor avea parte de o iubire ca în poveşti în această vară

Horoscop: Zodiile care vor avea parte de o iubire ca în poveşti în această vară

Zodia Balanță

Pentru nativii zodiei Balanță, prima lună a verii poate aduce schimbări mari în relațiile amoroase. Acești nativi pot realiza că nu sunt acolo unde și-ar fi dorit și că acest lucru le influențează starea de spirit.

Nu ar fi exclus să încheie anumite relații din această cauză.

Zodia Scorpion

Scorpionii vor avea parte de noroc în dragoste vara aceasta. Lucrurile se vor întâmpla așa cum au visat. Dacă au o relație, scorpionii vor reuși să comunice mai mult cu partenerul, iar dacă sunt singuri, atunci au șanse mari să întâlnească o persoană specială.

Zodia Săgetător

Deși începutul verii ar putea fi destul de solicitant din punct de vedere profesional pentru săgetători, acești nativi ai zodiacului nu ar trebui să își neglijeze partenerul de viață. Dacă vor face acest lucru riscă să aibă parte de probleme în cuplu, pot să apară neînțelegerile și conflictele. 

Citeste si: Mercur retrograd 10 mai- 3 iunie 2022: Zodiile care vor suferi un şoc

Horoscop: Zodiile care vor avea parte de o iubire ca în poveşti în această vară

Horoscop: Zodiile care vor avea parte de o iubire ca în poveşti în această vară

Zodia Capricorn

Nativii capricorni pot avea așteptări prea mari de la persoana iubită, iar acest lucru poate duce la dezamăgiri. Acești nativi trebuie să fie ceva mai atenți la pretențiile pe care le au și să nu pună atât de multă presiune pe partenerii lor. 

Zodia Vărsător

La începutul verii, toată atenția vărsătorilor se va îndrepta către sectorul profesional, astfel că viața lor de cuplu poate avea de suferit în această lună. Cei născuți în această zodie ar trebuie să fie mai atenți la acest aspect. 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop: Zodiile care primesc o mărire de salariu la începutul verii

Zodia Pești

Vara aceasta ar putea fi destul de complicată în plan emoțional pentru nativii din zodia pești. Aceștia trebuie să fie foarte atenți la deciziile pe care le iau, mai ales în privința partenerului de viață. Nu ar trebui să ofere o a doua șansă dacă nu simt acest lucru sau dacă încă au îndoieli. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si