Horoscop 28 noiembrie 2023. Surprize mari sunt așteptate în casa nativilor. Taurii depășesc fericirea absolută.

Horoscopul complet pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Berbec

Berbecii vor cunoaște noi persoane. Fie la locul de muncă, fie în cercul de prieteni, o nouă persoană își va face apariția în viața voastră. Astrele vă recomandă să vă bucurați de oportunitatea de a cunoaște noi oameni, însă, ar fi bine, să fiți precauți.

Taur

Taurii își încep ziua cu o veste care le va păstra zâmbetul pe buze pe parcursul zilei. O problemă care nu părea că se va rezolva se pare că se va încheia. Fericirea atinge cote maxime în casa nativilor din zodia Taur.

Citește și: Horoscop 2024 Săgetător. Apogeul financiar devine realitate. Se vor îmbogăți!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

semn zodiacal taur

Horoscop Taur 28 noiembrie 2023

[Sursa foto: istockphotos]

Gemeni

Gemenii își încep ziua puțin indispuși, dar acest aspect se rezolvă până la sfârșitul zilei. Efortul depus este recunoscut, iar acest lucru aduce schimbări majore la locul de muncă. Spre finalul zilei o să primiți o avansare sau, poate, o mărire salarială.

Rac

Racii au intrat în spiritul sărbătorilor. Peste tot în jur se simte magia Crăciunului, iar asta vă induce o stare de relaxare absolută.

Spiritul Crăciunului este minunat, dar  astrele vă reamintesc că mai sunt câteva săptămâni până la relaxarea necesară sărbătorilor.

Leu

Leii încep să primească în avans cadourile de sărbători. O să primiți invitații la petreceri la locul de muncă, în gașca de prieteni, dar și în familie. Anul acesta se pare că o să primiți ceea ce vă doreați la Secret Santa.

Fecioară

Fecioarele vor avea parte de o surpriză neașteptată. După mult timp o să vă revedeți cu cineva drag sufletului vostru, chiar când vă așteptați mai puțin. Spre seara, o să petreceți timp de calitate împreună.

Citește și: Horoscop 2024 Pești. Iată ce le rezervă astrele acestor nativi

semn zodiacal fecioara

Horoscop Fecioară 28 noiembrie 2023

[Sursa foto: istockphotos]

Balanță

Balanțele au o zi încărcată de emoții pozitive. Se pare că vor plănui sărbătorile cu toată familia, iar visul de a sta la masa Crăciun împreună cu cei dragi pare din ce în ce mai real.

Scorpion

Scorpionii primesc o veste importantă, pe care o așteptau de mai mult timp. Se pare că veste vă schimbă puțin planurile pentru mini vacanța de 1 decembrie, dar asta nu vă împiedică să vedeți partea plină a paharului: o săptămână scurtă de muncă.

Săgetător

Dilemele nativilor se pare că vor fi rezolvate. Săgetătorii încep să ceară sfaturi, iar oamenii sunt interesați să vă ajute. Interesul primit vă încânta și se pare că vă determină să fiți mai prietenos cu cei din jur.

Capricorn

Capricornii încep să își monetizeze hobby-ul. Cu această dorință începeți ziua. Astrele vă recomandă să rămâneți ancorați în realitate, pentru că lucrurile mari au nevoie de timp ca să fie recunoscute.

Citește și: Horoscop 2024 Gemeni: Cum va fi anul pentru acești nativi

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

semn zodiacal capricorn

Horoscop Capricorn 28 noiembrie 2023

[Sursa foto: istockphotos]

Vărsător

Vărsătorii plănuiesc să facă ceva nou, să pună în aplicare o dorință veche. Inițiativa de a explora lumea prinde contur, mai ales că sunteți cei care preiau inițiativa. Aveți alături prietenii, iar sprijinul lor vă bucură enorm.

Pești

Peștii încep ziua hotărâți să se relaxeze. Fie că petreceți ziua în intimitatea casei și profitați de liniște, fie că după programul de muncă mergeți la un film, astrele anunță o zi de calitate, exact cum vă doriți.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si