Începe săptămâna sub influența unei energii extraordinare. Lună nou scorpion. Moment care vă motivează, care vă ajută să vă activați voința interioară, pofta de viață și cheful de a face strategii.

Taur și Scorpion

Taurii și scorpionii au o săptămână intensă. Este momentul să faceți planuri noi. Această energie marchează o nouă șansă, renaștere, reorganizare. Sunteți mult mai atenți la nevoile voastre, dar și ale partenerului, lucrați în echipă.

Leu și Vărsător

Leii și vărsătorii au nevoie de introspecție, mai ales în privința vieții amoroase. Aveți nevoie să vă ascultați intuiția și să faceți o călătorie în sufletul vostru pentru a înțelege ce vă doriți cu adevărat.

Berbec și Balanță

Pe sectorul financiar și profesional, berbecii și balanțele au planuri îndrăznețe. O săptămână în care reușiți să plantați semințe care vor fi susținute de lună nouă. Aceste semințe sunt idei, gânduri, dorințe care cresc și vă ajută să vă îndepliniți obiectivele.

Rac și Capricorn

Pe sectorul profesional, racii și capricornii au parte de schimbări. Aceste schimbări par la început nepotrivite și neprietenoase, însă totul se poate transforma. Puteți să priviți jumătatea plină a paharului și să vă resetați toate gândurile și planurile.

Fecioară și Pești

O energie extraordinară pe sectorul sănătății pentru fecioare și pești. Reușiți să vă creșteți vibrația, lucru care vă ajută și în starea de sănătate.

Gemeni și Săgetător

Geminii și săgetătorii sunt atenționați pe sectorul sănătății. Anumite momente în care vă puteți simți în pericol sau vulnerabil. Protejați-vă mai mulți și fiți precauți în deciziile pe care le luați.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si