Consultă horoscopul săptămânal 18 -25 martie 2024. Află care sunt zodiile cărora le merge bine toată săptămâna, dar și ce activități îi poate aduce mai aproape de visul lor măreț. Unii nativi întâlnesc oportunități minunate și nu se mai uită la aspectele negative.

Citește horoscopul săptămânal 18 -25 martie 2024 pentru toate zodiile

Află ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 18 -25 martie 2024.

Consultă horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

zodii horoscop

Horoscopul săptămânii 18-25 martie 2024 aduce vești noi pentru unele zodii.

[Sursa foto: Unsplash]

Citește și: VIDEO- Horoscopul săptămânii, cu Andreea Dincă. Zodiile care tind să se deschidă noilor începuturi

Berbec

Berbecii au parte de o săptămână productivă. Ei sunt tentați să se implice în tot felul de proiecte atât la locul de muncă, cât și în plan personal. Ei sunt generoși cu timpul lor și consideră că este bine să aloce o parte din el nevoilor celor dragi, însă este mai important în această săptămână să își ducă la capăt obiectivele deja stabilite.

Este bine ca Berbecii să se implice în proiecte în această perioadă pentru a avea parte de venituri suplimentare. Este important să se preocupe cu seriozitate de tot ce au de făcut, iar spre finalul acestei săptămâni pot culege roadele muncii lor.

Taur

Taurii își doresc stabilitate și siguranță și încearcă să își croiască un drum bine definit pentru viitor. Este indicat să se concentreze asupra lucrurilor pe care le pot controla și să nu se abată prea mult de la ceea ce își doresc.

Misiunea lor este foarte importantă în această perioadă, iar către finalul săptămânii se vor regăsi într-o dispoziție foarte bună.

Tot ceea ce fac îi dezvoltă pe plan personal, însă nu trebuie să se dea înapoi de la nimic.

Gemeni

Gemenii au parte de lucruri minunate în jurul lor în această nouă săptămână. Ei au idei și le comuncă deschis superiorilor de la locul de muncă, iar în acest fel ei capătă un statut bun. Este bine să lase imaginația să zburde pentru a atrage proiecte valoroase în care să se implice.

Este posibil ca această zodie să fie superficială în anumite situații. Atunci când li se atrage atenția ar fi bine să ia în seamă anumite lucruri și să încerce să se îmbunătățească constant.

Rac

Racii se confruntă cu tensiuni în relația de cuplu în această săptămână. Există unele lucruri pe care acești nativi le vor date uitării, dar nu va merge totul așa cum vor ei. Nu trebuie să se panicheze sau să se streseze, ci trebuie să perceapă lucrurile fix așa cum se întâmplă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Totodată, nu ar trebui să se dea înapoi de la o conversație sinceră cu partenerul de viață și ar fi bine să aducă în față gândurile lor, chiar dacă riscă să îl facă să sufere pe cel sau cea de lângă ei.

Leu

Leii își doresc mai multă stabilitate financiară și sunt dispuși să facă multe lucruri pentru a o obține. Este important să nu se piardă în acest proces și să nu devină aroganți sau răi cu cei din jurul lor. Energia lor puternică îi va ghida către mai bine, dar este necesar să pornească la drumul acestei noi săptămâni cu o atitudine pozitivă și prietenoasă.

Această zodie se relaxează încet spre finalul săptămânii și se simt mai liberi decât la începutul acestei perioade. Timpul liber pe care îl vor avea trebuie valorificat cât mai bine posibil.

Citește și: Lună Plină pe 25 martie 2024, chiar de Buna Vestire: Un moment bun pentru noi începuturi

zodia leu

Horoscopul saptamanii 18-25 martie 2024 ne spune că zodia Leu va avea un final de săptămână excepțional.

[Sursa foto: Freepik]

Fecioară

Fecioarele primesc provocări după provocări și pot simți că nu mai fac față la un moment dat. Este important să știe când să ia o pauză și să își punâ gândurile în ordine. Pot simți că cei din jur nu le înțeleg, dar nu ar trebui să lase acest lucru să le schimbe perspectiva asupra viitorului apropiat.

Este posibil ca acești nativi să fie puși în situația de a face compromisuri mari, dar depinde doar de ei dacă vor alege acest drum. Totuși, nu ar trebui să se pună pe ultimul loc indiferent de situația dată.

Balanță

Balanțele au o energie puternică și îi uimesc pe cei din jur cu carisma lor. Conversațiile cu prietenii și familia le va readuce echilibrul interior și îi vor motiva să facă mai mult decât cred că pot face.

Acești nativi evită conflictele, dar evită și să se amestece în situații mai dificile. Este în regulă să facă asta dacă așa simt, dar trebuie să fie atenți la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor pentru a nu rata o ocazie minunată.

Scorpion

Scorpionii își asumă multe riscuri în această săptămână și sunt pe cale să facă orice pentru a face mai mulți bani. Atitudinea lor nu este neapărat cea mai potrivită și ar fi bine să vadă unde se află, de fapt, sufletul lor.

Este important să nu rănească persoana iubită și să nu se arunce cu capul înainte în situații cu care nu rezonează sută la sută. Orice greșeală fac în acest moment pe plan amoros îi poate afecta mai devreme sau mai târziu.

Citește și: Fazele lunii în martie 2024: Când este Lună Nouă și Lună Plină?

Săgetător

Săgetătorii au parte de provocări nenumărate în această săptămână, dar le depășesc destul de repede. Este indicat ca în această perioadă să se concentreze mai mult pe starea de sănătate și poate să facă un sport nou.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cu cât se simt mai bine fizic, cu atât vor avea energie mai multă pentru a face tot ceea ce își doresc. Totodată, în această săptămână ei se pot desprinde ușor de unele obiceiuri mai puțin bune pentru ei. Au multe de câștigat dacă își urmăresc țelurile.

Capricorn

Capricornii se extind și învață lucruri noi din mai multe domenii. Cunoașterea înseamnă putere, iar pentru ei se aplică cu siguranță acest lucru. Nu trebuie să rateze nicio nouă oportunitate de învățare pentru că investesc în ei în acest mod.

Potențialul lor ajunge la maximum în următoarea săptămână, iar rezultatele vor fi pe măsură. Deși au tendința să se desconsidere, ușor-ușor își vor schimba părerea. Este indicat să „fure” meserie de la cei mai pricepuți decât ei.

Vărsător

Vărsătorii se pot întâlni cu destinul în această săptămână, prin prisma micilor activități pe care le desfășoară. Chiar dacă sunt „mici”, așa cum am menționat anterior, fiecare lucru pe care îl fac contează destul de mult pentru dezvoltarea lor personală.

Tind să fie nepăsători în unele privințe și să neglijeze unele aspecte, dar nu le va lua mult să se redreseze. Energia lor vibrantă îi scoate din orice încurcătură și le aduce noi persoane în jurul lor. Este o perioadă minunată de care trebuie să profite la maximum.

zodia varsator

Horoscopul saptamanii 18-25 martie 2024 ne spune că zodia Vărsător are parte de o perioadă minunată.

[Sursa foto: Freepik]

Pești

Peștii se dezvoltă din punct de vedere emoțional în această nouă săptămână. Situațiile în care vor fi puși acești nativi le va deschide noi perspective asupra oamenilor din jur și chiar dacă pot suferi în anumite momente, spre finalul perioadei vor avea o stare minunată.

Acești nativi au noroc pe plan financiar și pot câștiga un premiu la un concurs la care s-au înscris. Această zodie este deschisă către o relație amoroasă și este posibil să își întâlnească alesul inimii mai repede decât s-au așteptat. Totul merge bine pentru ei într-un final.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si