Horoscopul zilei de 26 decembrie 2023 aduce vești minunate în casa nativilor. Trei zodii primesc vești neașteptate care le umple sufletul de bucurie. 

Iată horoscopul complet! Ce au pregătit astrele pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești?

Berbec

Berbecii încă nu s-au săturat de timpul petrecut în familie. Sărbătoarea Crăciunul v-a demonstrat că familia este importantă.

Se pare că nativii își prelungesc vacanța de sărbători.

Taur

Taurii încep ziua cu un telefon neașteptat. Planurile de viitor încep să se contureze, iar Moș Crăciun se pare că a fost mai darnic decât vă așteptați. Ați găsit sub brad ce vă doreați, iar surprizele continuă să apară. Spre sfârșitul serii se pare că începeți să faceți bagajele pentru... vacanță!

Citește și: Horoscop 2024 Capricorn. Muncesc din greu și au parte numai de câștiguri semnificative!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

semn zodiacal taur

Horoscop Taur 26 decembrie 2023

[Sursa foto: istockphotos]

Gemeni

Gemenii se trezesc cu gândul la mâncare. Ca în orice an, nativii tânjesc după preparatele tradiționale. Dacă prima zi de Crăciun a fost sărbătorită în liniște, nativii au gânduri de petrecere.

Vor încheia seara într-un club, în mașină spre o vacanță sau la o petrecere în pijamalele.

Rac

Crăciunul este pentru nativii din Rac ocazia perfectă pentru odihnă. Și în a doua zi de Crăciun, Racii stau în intimitatea casei. Dacă pe zi se anunță musafiri, spre seară nativii au parte de timp de calitate, petrecut în liniște, pe canapeaua din sufragerie sau dormind.

Leu

Leii petrec ziua în agitație. Merg de la o rudă la alta, dar asta îi bucură pe nativi. Sunt în centrul atenției și de sărbători, iar cadourile sunt din abundență. Mai mult decât atât, se pare că apropiați au ghicit ce vă doreați. O să primiți cadourile mult așteptate!

Balanță

Sărbătorile se petrec în familie, iar Balanțele trăiesc ghidate după această zicală. În intimitatea casei, cu bucate alese pregătite în familie, nativii se trezesc în a doua zi de Crăciun cu visul împlinit. O veste neașteaptată, un plan uitat poate, se pare că vă aduce sentimente necunoscute. Spre seară o să primiți o surpriză din partea cui vă așteptați mai puțin.

Citește și: Horoscop 2024 Săgetător. Apogeul financiar devine realitate. Se vor îmbogăți!

semn zodiacal balanta

Horoscop Balanță 26 decembrie 2023

[Sursa foto: istockphotos]

Scorpion

Scorpionii vor cunoaște ce este relaxarea. Agitația dinaintea sărbătorilor, ziua aglomerată de Crăciun, toate par ca uitate. Nativii se bucură de lucrurile mici, o cafea cu familie, poate o plimbare până la munte sau o sesiune de shopping.

Săgetător

Nativii din Săgetător încep ziua după ora prânzului. De sărbători se pare că se doarme mai multe pentru a recupera diminețile nedormite.

Săgetătorii sunt răsfățații familiei, li se îndeplinesc toate mofturile. Aveți grijă ce cereți să nu se întoarcă roata.

Capricorn

Capricornii au parte de un Crăciun prelungit. După masa în familie, petrecerea cu prietenii, a doua zi de Crăciun îi pune pe drumuri, plimbări cu scopuri de relaxare... poate o ieșire la film, la piscină sau la masaj.

Vărsător

Vărsătorii se trezesc binedispuși și vor fi cu zâmbetul pe buze toată ziua. Petrec timpul cu familia, iar spre seară un telefon le dă planurile peste cap. Se pare că vacanța de sărbători se prelungește, lucru care vă dă de gândit. Pozitivi din fire, Vărsătorii se pare că deja încep pregătirile pentru vacanța de Revelion.

Citește și: Horoscop 2024 Pești. Iată ce le rezervă astrele acestor nativi

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

semn zodiacal varsator

Horoscop Vărsător 26 decembrie 2023

[Sursa foto: istockphotos]

Pești

Dacă în prima zi de Crăciun au primit cadouri, în a doua zi de Crăciun, nativii vor dărui cadouri. O să îi surprindeți pe cei dragi, iar acest lucru vă va aduce încântare. Se pare că spiritul Crăciunului vă emoționează și vă gândiți că puteți face daruri mai des, nu doar de sărbători.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si