Horoscopul zilei de 3 Mai 2024 aduce vești îmbucurătoare pentru majoritatea zodiilor. Mulți se bucură de bani și au planuri mari cu ei. Astrele oferă și câteva sfaturi pentru nativi.

Horoscopul zilei de 3 mai 2024 pentru toate zodiile

Află ce-ți rezervă astrele pe data de 3 Mai 2024 consultând horoscopul zilnic.

Consultă  horoscopul complet  pentru toate cele 12 zodii, pe stirilekanald.ro:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Horoscop 3 Mai 2024

Imagine reprezentativă pentru horoscop.

[Sursa foto: iStock]

Horoscop Berbec 3 Mai 2024

Berbecii au parte de o zi minunată. Soarele Taurului și Luna din Pești le sunt benefice berbecilor, care se bucură de liniște, dar și de pasiunile lor. S-ar putea să simtă nevoia să fie înconjurați de persoanele dragi, ceea ce și fac spre după-amiază.

Horoscop Taur 3 Mai 2024

Taurii sunt cu gândul la schimbări pe această dată. Așadar, vineri dimineață ei încearcă să-și pună ordine în gânduri, astfel încât să obțină ceea ce își doresc. Luna în Pești s-ar putea să-i facă să se simtă puțin neputincioși, însă un coleg se oferă să le fie alături.

Horoscop Gemeni 3 Mai 2024

Gemenii se lasă inspirați de tot ce le iese în cale.

S-ar putea ca nativii să-și dorească ca în această zi să fie singuri, deoarece sunt foarte gânditori și ei. Când Luna și Saturn se unesc mai târziu astăzi, subliniind importanța strategiei și a răbdării atunci când vine vorba de obiective pe termen lung și ambiții profesionale. 

Horoscop Rac 3 Mai 2024

Racii sunt mai pregătiți ca niciodată să facă o schimbare pe plan profesional.

Tot ce trebuie să facă este să calculeze foarte bine orice mișcare, astfel încât să le fie bine pe termen lung.

Horoscop Leu 3 Mai 2024

Leii au nevoie de susținere, așadar încearcă să o găsească cu orice preț.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Horoscop 3 mai 2024

Imagine reprezentativă pentru zodia Leu.

[Sursa foto: iStock]

S-ar putea ca asupra lor să se abată noi angajamente și este foarte important cum vor gestiona situațiile apărute.

Horoscop Fecioară 3 Mai 2024

Fecioarele vor să lase în urmă trecutul! Anumite întâmplări sau situații nu le dau pace, așadar încearcă să aibă o atitudine pozitivă și să-și găsească energia de a trece peste. Astrele le sfătuiesc să se gândească bine ce vor de la un partener de viață.

Horoscop Balanță 3 Mai 2024

Balanțele vor avea parte de multă dragoste și pasiune, datorită unei conexiuni de susținere între Marte și Pluton.

Citește și: Ce sărbătoare este în Calendarul Ortodox în Joia Mare, pe 2 mai 2024?

Ele se simt motivate și mai pozitive în această zi, iar în cea de-a doua parte a zilei s-ar putea să își schimbe look-ul.

Horoscop Scorpion 3 Mai 2024

Scorpionii simt emoții puternice și le este greu să le țină în frâu. Astrele îi sfătuiesc să nu facă pași înapoi, deoarece este un moment prielnic pentru stabilirea unor relații.

Horoscop 3 Mai

Imagine reprezentativă pentru zodia scorpion.

[Sursa foto: iStock]

Horoscop Săgetător 3 Mai 2024

Săgetătorii încep dimineața cu zâmbetul pe buze. Ei au încredere în abilitățile și cunoștințele necesare pentru a face lucruri mărețe, însă ar trebui să nu ezite să pună întrebări atunci când vor să afle ceva.

Horoscop Capricorn 3 Mai 2024

Capricornii sunt și ei într-o formă de zile mari. Astăzi încearcă să învețe să fie mai independenți din punct de vedere financiar, iar o situație apărută s-ar putea să-i scoată din rutină.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: Horoscopul zilei de 2 mai 2024: Taurii își iau viața în piept și se gândesc la viitor. Ce ți-au pregătit astrele?

S-ar putea ca nativii să fie nevoiți să investească în niște studii sau cursuri.

Horoscop Vărsător 3 Mai 2024

Vărsătorii își doresc să se dezvolte pe mai multe planuri, însă trebuie să învețe mai întâi să fie mai răbdători cu ei. Atunci când Soarele Taur și Luna în Pești este momentul ideal pentru o întrevedere cu familia sau cu prietenii apropiați.

Horoscop Pești 3 Mai 2024

Peștii au trecut printr-o experiență marcantă, care i-a afectat. Spre seară ei vor vrea să comunice cu cineva, în așa fel încât să găsească o soluție la problemele pe care le au.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si