Horoscopul zilei de luni, 25 octombrie. Cei care sunt în zodia Fecioară vor fi asaltați de solicitări profesionale, iar sfatul astrologilor este să își cultive o relație bună cu șefii. De acest aspect vor depinde multe beneficii financiare. Vezi mai jos horoscopul zilei de luni, 25 octombrie, realizat de Astro Cafe

Citeste si: Fazele lunii noiembrie 2021: Când este Lună Nouă şi Lună Plină?

Horoscop, luni 25 octombrie. Berbec

Saptamana debuteaza cu multa activitate intelectuala. S-ar putea sa fii nevoit sa te ocupi de documente, inscrisuri, corespondenta profesionala sau personala sau sa participi la tot soiul de discutii profesionale. Comunicarea este viciata existand riscul discutiilor sterile si promisiunilor fara acoperire. 

Horoscop, luni 25 octombrie. Taur

Cu ajutorul prietenilor, veniturile tale din activitatea profesionala pot cunoaste cresteri substantiale. Totusi se pot accentua temerile legate de capitolul financiar. Sunt momente pasagere, dar rolul lor principal este de a te face sa cheltuiesti cat mai putin si sa te obisnuiesti sa pui bani deoparte.

Horoscop, luni 25 octombrie. Gemeni

Incepe saptamana alcatuindu-ti planuri de viata, abordand un alt stil vestimentar sau pur si simplu propunandu-ti sa faci lucrurile si altfel. Chiar daca grijile sunt accentuate sau ceilalti te provoca din toate partile, tu mergi inainte cu increderea nestramutata ca tot universul lucreaza spre bunastarea ta.

Citeste si: Zodia care se îmbogăţeste în 2022. Totul se va schimba pentru această zodie

Rac

Chiar daca este inceputul saptamanii, o portie buna de odihna ti-ar prinde foarte bine. Posibil ca ultimele informatii si evenimente petrecute sa te fi obosit sau chiar sa te fi bulversat pe alocuri. Ocupa-te numai de treburile prioritare, insa de cele care te solicita putin fizic si mental.

Leu

Cu toate ca esti atras de prieteni ar fi bine ca astazi sa pastrezi o anumita distanta fata de acestia. Totusi, de la si prin altii poti afla informatii pretioase legate de investitii si institutii financiare. Asculta mai mult si vorbeste strictul necesar. Pe de alta parte, nu pleca urechea la tot ce auzi, pentru ca multe informatii sunt distorsiona

Fecioară

Este multa vălvă in segmentul profesional. Sefii vor dori sa te vada si sa te auda, colegii iti cer sprijinul, iar tu va trebui sa te imparti echitabil intre toti. Insa, cel mai important este sa relationezi corect si promt cu sefii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Lună plină octombrie 2021: Ce trebuie să faci azi. Tradiţii şi obiceiuri la români

Balanța

Debutul saptamanii iti aduce multe framantari sufletesti. Poate fi vorba despre o calatorie indepartata, despre unele studii pe care doresti sa le completezi sau sa le finalizezi sau pur si simplu iti doresti un nou stil de viata. Lasa grijile deoparte, pentru ca sunt momente pasagere.

Scorpion

In prima parte a zilei se pot ivi provocari serioase din partea celorlalti. Evita discutiile contradictorii, pentru ca sunt momente pasagere si pana la urma totul va fi dat uitarii. Indreapta-ti atentia si eforturile spre a-ti verifica bugetul, veniturile si datoriile. Dupa-amiaza este potrivita achitarii facturilor sau relationarii cu ceilalti pe tema banilor si bunilor comune.

Săgetător

Este bine sa-ți alcatuiesti un program de lucru clar si pe care sa-l urmaresti indeaproape. Chiar daca esti solicitat de catre colegi sa rezolvi chestiunile profesionale mai repede, tu actioneaza in ritmul tau. Posibil ca datorita unor probleme familiale sa iti fie dificil sa reactionezi promt la cerintele seriviciului in care activezi.

Citeste si: Horoscop de weekend 23-24 octombrie 2021. Ce ne rezervă astrele?

Capricorn

Se intrezareste o zi aglomerata la serviciu. Chiar si acasa ai multe de facut. Selecteaza-ti prioritatile si rezerva-ti momente si pentru odihna. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului digestiv. Evita, pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pentru ca exista un risc crescut de erori. 

Vărsător

Relatiile sentimentale alcatuiesc tema principala a acestei zile. Sunt posibile neintelegeri legate de cheltuielile comune. Fii prudent, deoarece persoanele dragi urmaresc sa se foloseasca de veniturile tale pentru a-si satisface niscai mofturi de moment. 

Pești

Spre casa si familie ar fi bine sa-ti indrepti atentia la inceputul acestei saptamani. Sunt momente bune de a verifica starea echipamentelor casnice si situatia reparatiilor. De asemenea poti discuta cu membrii familiei despre imbunatatirea confortului domestic sau despre achizitionarea unor bunuri patrimoniale valoroase

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Sursa: AstroCafe.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si