Compania a lansat recent Huawei Seria Y, cu două smatphone-uri care se remarcă printr-un raport calitate-preț uimitor: Huawei Y5p – un telefon are vine cu performanțe de top și nuanțe atractive și Huawei Y6p  – un smartphone cu cameră triplă, spațiu generos de stocare și un ecran mare. Ambele produse sunt adresate în special unui target tânăr și activ.

În paralel, HUAWEI propune utilizatorilor aplicația AFK Arena, care se poate descărca gratuit din Huawei App Gallery.

Dar, să le luăm pe rând!

Huawei Y5p, performanță la un preț super-accesibil

Huawei Y5p este un telefon care își propune să fie util tinerilor care își doresc un smartphone de buget. Device-ul dispune de un spațiu de stocare de 32 GB și de o baterie generoasă de 3020mAh (valoare tipică), în timp ce camera de pe spate de 8MP. Huawei Y5p este echipat cu un ecran FullView de 5,45 inci, care oferă o experiență vizuală captivantă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ecranul dispune de rame înguste pe cele două părți, panoul 18:9 HD+ (1440x720) și oferă o experiență optimă, adecvată în special pentru consumul de conținut multimedia, permițându-i, totodată, să fie foarte compact. Huawei Y5p vine echipat cu EMUI 10.1, cea mai recentă versiune a sistemului de operare Huawei bazat pe Android și cu magazinul de aplicații Huawei AppGallery. Prețul de referință pentru Huawei Y5p este de doar 599 lei.

Huawei Y6p, un smartphone puternic și stabil

Huawei Y6p, pe de altă parte, mizează pe o baterie uriașă, de 5.000 mAh, care poate oferi pânp la 32 de ore de redare video și cu opțiunea de încărcare inversă, ceea ce înseamnă că telefonul poate fi utilizat ca un veritabil powerbank și poate încărca și alte dispozitive. Huawei Yp6 vine cu o cameră triplă formată dintr-o cameră principală de 13 MP, una de unghi larg de 5 MP și una pentru profunzime de 2 MP. Camera frontală este de 8 MP și promite selfie-uri impecabile.

Huawei Y6p are un ecran  Dewdrop de 6,3 inci cu amprentă digitală, un procesor octa-core un spațiu de stocare internă de 64 Gb (cu posibilitatea adăugării unui card microSD de 512 Gb) și 3 sau 4 Gb RAM. Pentru audiofili, Huawei vine cu o surpriză: HUAWEI SuperSound pentru o putere maximă a volumului pe 88dB și cu HUAWEI Histen 6.0, care oferă o experiență de sunet surround pe canal 9.1. Prețul de referință pentru Huawei Y6p este de 799 lei.

Huawei Seria Y și AFK Arena – combinația care dă ”dependență”

Cele două noi smartphone-uri de la HUAWEI au toate șansele să cucerească publicul tânăr, iar pentru acest segment, compania din China propune AFK Arena, un joc captivant, de aventură, ce se remarcă printr-o colecție de eroi și o grafică reușită.

Jucătorii, numiți și aventurieri, ajung să dobândească eroi din 5 clase și 7 categorii diferite, pentru a pune laolaltă o echipă puternică și personalizată cu care să lupte împotriva inamicilor.

AFK Arena le permite jucătorilor să deblocheze moduri de joc suplimentare pe măsură ce ajung la anumite etape, ajungând în cele din urmă la Turnul Regelui, unde obțin recompense importante. Un sistem unic de auto-agricultură le permite jucătorilor să avanseze în timp ce se odihnesc, pentru a nu se afla sub presiune constantă. De asemenea, jocul a lansat recent un nou mod „Abyssal Expedition”, cu ajutorul căruia jurcătorii ajung să-și unească forțele cu colegii de breaslă din întreaga lume pentru a colecta bonusuri.

Huawei Seria Y, telefoane cu AppGallery preinstalat: 500 de aplicații românești, zeci de mii aplicații internaționale

Telefoanele Huawei Seria Y dispun de magazinul de aplicații Huawei AppGallery preinstalat. În total, AppGallery conține peste 500 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. AppGallery vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației. Tik Tok, Snapchat, Facebook sau Instagram sunt disponibile în AppGallery, dar și jocuri precum Fortnite, Game of Thrones, Battle Royale. Printre aplicațiile noi de pe Huawei AppGallery amintim: Jerry’s Pizza, FoodPanda, MyEnel, Bolt, Regina Maria.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Rămâi la curent cu toate lansările din AppGallery pe pagina de Facebook și contul de Instagram dedicate.

Instalezi aplicații din Huawei AppGallery și câștigi puncte

Cu ceva vreme în urmă, HUAWEI a lansat un concurs pentru utlizatori, care iar acum se prelungește cu o nouă etapă. Este vorba despre campania ”Instalați și câștigați”. Concursul presupune descărcarea a trei aplicații din Huawei App Gallery și apăsarea butonului ”Obține puncte Huawei”. Acesta va genera un cod ce va fi copiat în secțiunea ”Recompense” din Huawei AppGallery. Fiecare punct HUAWEI este echivalentul sumei de 1 leu. Aceste puncte pot fi utilizate pentru următoarele servicii: beneficii speciale în aplicații sau instalarea jocurilor disponibile în Huawei AppGallery, precum și obținerea unor teme, imagini de fundal sau spațiu suplimentar în Huawei Cloud. Mai multe detalii despre mecanismul concursului „Instalați și câștigați” pot fi găsite pe platforma dedicată.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si